Sandra Mahut, Rebecca Leffler, Coralie Miller en Sally Bornot - Groen is geweldig!

Groen is geweldig!

150 hippe, lekkere, vegan recepten

Een boek van Sandra Mahut, Rebecca Leffler, Coralie Miller en Sally Bornot

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Groen is geweldig!, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Vegan, als het even kan.

Koken zonder gluten, zonder zuivel, zonder dierlijke eiwitten? Groen is geweldig! staat vol met gezonde recepten, en brengt dat met een frisse look & feel en een niet te zware toon. Dit vrolijke kookboek biedt meer dan 150 vegan recepten, verdeeld over vier seizoenen. Van love-lasagne tot avocado-chocolademousse, van vegan wrap-it-up tot smoothies in alle kleuren, van humusdip tot Thaise curry, van sexy summer salad tot not-guilty burger, van macaroni-met-fop-kaas-ovenschotel tot sushi-zonder-zorgen... Het zijn eenpersoonsrecepten (handig voor de happy single) en je vindt er ook nog allerlei yoga-oefeningen. Het ideale boek om je lijf op alle manieren in balans te brengen!

Rebecca Leffler is een Franse journaliste en blogster die haar tijd verdeelt over New York en Parijs. Eerder schreef ze voor de Hollywood Reporter, maar ze heeft de rode lopers ingeruild voor een groene ondergrond. Ze zit achter GREEN CHIC By Lafleur, een initiatief dat ‘groene’ merken uit film-, fashion-, food- en kunstwereld bij elkaar brengt. Ze wil laten zien dat ‘groen’ ook très chic kan zijn.

 


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken