Gebakken lever met gehakte salade en yoghurt-komijnsaus
★
★
★
★
★
Een recept van P. Tryde en Sam & Sam Clark.
U vindt dit recept op pagina 133 in Moro .
- Keuken:
- Midden-Oosten / Mediterraans / Turks
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- bloem
- boter
- citroensap
- extra vergine olijfolie
- griekse yoghurt
- groene paprika
- kalfslever
- kerstomaat
- knoflookteen
- komijnzaad
- komkommer
- olijfolie
- rode paprika
- rode ui
- verse bladpeterselie
- verse koriander
- zeezout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.