Thaise tempékoekjes met zoete chilidipsaus
★
★
★
★
★
Een recept van Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey.
U vindt dit recept op pagina 80 in De Thaise keuken .
- Keuken:
- Thais
- Gang:
- voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Ingrediënten
- bloem
- citroengras
- ei
- gember
- knoflook
- lente ui
- limoensap
- mirin
- rode peper
- sjalot
- suiker
- tempé
- verse koriander
- wittewijnazijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.