Stoofpot van aubergine en zoete aardappels met kokosmelk
★
★
★
★
★
Een recept van Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey.
U vindt dit recept op pagina 176 in De Thaise keuken .
- Keuken:
- Thais
- Soort:
- stoofgerecht / groente
Ingrediënten
- aubergine
- basilicum
- champignon
- citroengras
- gember
- groentebouillon
- kaffir-limoenblaadjes
- knoflook
- kokosmelk
- korianderblaadjes
- korianderstelen
- limoen
- mini-aubergine
- palmsuiker
- rode peper
- thaise groene currypasta
- thaise sjalotjes
- venkelzaad
- zoete aardappel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.