Kippensoep met vermicelli, ei en citoen
★
★
★
★
★
Een recept van G. Malouf en L. Malouf.
U vindt dit recept op pagina 28 in Turquoise .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- bladpeterselie
- boter
- citroensap
- eidooier
- groene chilipeper
- kipfilet
- kippenbouillon
- olijfolie
- pikant paprikapoeder
- rode ui
- vermicelli
- witte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.