Zoetzure lamsyanhi met zwartoogbonen en amandelen
★
★
★
★
★
Een recept van G. Malouf en L. Malouf.
U vindt dit recept op pagina 171 in Turquoise .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht
Ingrediënten
- amandelen
- appelazijn
- bladpeterselie
- boter
- gedroogde zure kersen
- gemalen koriander
- gemalen piment
- honing
- kippenbouillon
- knoflook
- lamsvlees
- milde rode chilipeper
- olijfolie
- plantaardige olie
- sjalot
- tijm
- trostomaten
- zwartoogbonen
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.