Kleverige gedroogde vijgenpuddinkjes met butterscotchsaus
★
★
★
★
★
Een recept van G. Malouf en L. Malouf.
U vindt dit recept op pagina 297 in Turquoise .
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten
- boter
- butterschotchsaus
- ei
- gedroogde vijgen
- gemberpoeder
- kristalsuiker
- water
- zelfrijzend bakmeel
- zuiverginszout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.