Haas met chocosaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 71 in Carpaccio! .

Gang:
voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht
Soort:
carpaccio/tartaar / wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Haasfilets met peren-rozijnensaus

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Hazenfilet met bruine saus en mosterd

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Hazenpastei

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Gevulde haasfilet in Madeirasaus - gefüllte hasenfilets in madeira-sauce

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I