Hazenpastei
Een recept van D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven.
U vindt dit recept op pagina 131 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- wild / varkensvlees / pastei
Ingrediënten
- droge witte wijn
- ei
- foie gras
- hazenfilet
- hazenlever
- hazenvlees
- laurier
- peper
- pistaches
- sjalotten
- spek
- tijm
- varkensvet
- vierkruidenmengsel
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.