Gevuld kalfsvlees

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 85 in Carpaccio! .

Gang:
voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Friseesalade met gepocheerd ei, spekjes, croutons

delicious. magazine - 2009-07

Salade lyonnaise

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

High energysalade

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Friseesla met oesterzwam, truffel en zachtgekookt eitje

Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade