Koude amuses of receptiehapjes: toast met kaviaar

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 12 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Internationaal
Gang:
amuse
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pressure-Cooked Egg Toast

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Kaviaarboter - burro al caviale

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Blini's

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Canapé Bordelaise

Een recept uit Schonherr - Koude keuken