Bouillon van garnalen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 18 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans / Belgisch
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Digestief: Drankje om een dode opnieuw tot leven te wekken

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Rouille

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Rauwe tong met cayennepeper

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Kerriesaus

Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch