Provençaalse vissoep
Een recept van D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven.
U vindt dit recept op pagina 20 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten
- boter
- cayennepeper
- droge witte wijn
- knoflook
- kreeft
- laurier
- middelandse zeevis
- olijfolie
- prei
- saffraandraadjes
- tijm
- tomaten
- venkelzaad
- water
- zeepaling
- zeezout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.