Mousse van eend
Een recept van D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven.
U vindt dit recept op pagina 22 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schuim/mousse/gelei / gevogelte
Ingrediënten
- cognac
- eendenborst
- eendenlever
- gelatineblaadjes
- gevogeltebouillon
- madeira
- marinade
- peper
- room
- roux
- sjalot
- toast
- tuinkers
- vet spek
- wilde eend
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.