Roux

Zoek naar roux in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met roux in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste roux recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient roux:

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Haringragout

Ingrediënten:
boter, croutons, haring, knoflook, laurier, rode wijn, roux en ui

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Mosterdsaus

Ingrediënten:
eidooier, melk, mosterd, olijfolie en roux

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Velouté

Ingrediënten:
boter, bouillon en witte roux

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Bechamelsaus

Ingrediënten:
blanke roux, melk, nootmuskaat, peper en zout

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kalfskop, gevuld

Ingrediënten:
bouquet garni, champignons, cognac, ei, ham, kalfskopvlees, kalfslappen, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, zwarte olijf, tomatenpuree, ui, varkensnek, witte roux en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Kreeft - étouffée

Ingrediënten:
cajungroente, cajunkruiden, gedroogde basilicum, kreeftenstaart, lente-ui, notenrijst, rode chilipeper, rode paprika, roux, selderijzout en visbouillon

Keuken:
Cajun
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Veloutésaus

Ingrediënten:
basissaus van lichte roux, maïzena, melk, room en vanillesuiker

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Mornaysaus

Ingrediënten:
blanke roux, eidooier, kaas, melk, nootmuskaat, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Bijgerecht uit Cajun koken:

Dirty rice

Ingrediënten:
boter, cajungroente, cajunkruiden, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenlevers, knoflook, langkorrelrijst, roux, tabasco, varkensgehakt en zwarte peper

Keuken:
Cajun
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Coquillesgratin

Ingrediënten:
blanke roux, boter, broodkruim, coquilles, court-bouillon, eidooier, knoflook, sjalot, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Kippasteitjes

Ingrediënten:
bacon, boter, droge sherry, gedroogde tijm, kipfilet, kippenbouillon, lente-ui, room, roux en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Cajun
Soort:
quiche / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Bruine saus

Ingrediënten:
bruine roux, bruine suiker, gevogelteglace, rode wijn, water, wijnazijn, wildglace, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Coq au vin op onze wijze

Ingrediënten:
bieslook, boter, champignons, gevogelteglace, jonge haan, rode bessengelei, rode wijn, roux, spek, spekblokjes, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Krielkip gevuld met maisbrood

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cajunkruiden, garnalen, kippen, krielkip, maisbroodkruim, rode paprika, roux, ui, witte peper en wortel

Keuken:
Cajun
Soort:
gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Bruine saus met mosterd

Ingrediënten:
boter, bruine roux, citroensap, milde mosterd, sjalot, tijm, wildglace, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kerriesaus

Ingrediënten:
basissaus van lichte roux, boter, cayennepeper, citroensap, kerriepoeder, margarine en ui

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kapoen geparfumeerd met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, blanke roux, dragon, gevogelteglace, kapoen, kervel, knoflook, koriander, magere room, olijfolie, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte