Bretonne

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 32 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kroketten dominicaine - Auguste Escoffier, 1902

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Ham in Cinzanosaus

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Champignonbechamel

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gegratineerde sperziebonen in bechamel

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel