Tarbotpastei

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 78 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Belgisch
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
pastei / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Garnaalcocktail

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Rauwkost op de barbecue met Antwerpse cocktailsaus

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Viscocktail

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Groninger hardbrood met waddengoudkaas & Stellendamse garnalen

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje