In court-bouillon gepocheerde zalm

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 81 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Gang:
buffet / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gekookt zwijn

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Tongfilet in zoetzure uienmarinade

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Marinade bij sauerbraten

Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Gesauteerde aardperen met knoflook en laurierblad

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners