Court-bouillon voor lamshersenen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 88 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Smoked porkchops

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Catalaanse worstspiesen

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Worstjes met zuurkool

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Marinade bij sauerbraten

Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven