Gebraden patrijs met druivenblad

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 122 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Boerenkool- of druivenbladrolletjes gevuld met pilav met fruit en noten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Boerenkool- of druivenbladrolletjes gevuld met quinoa met gekarameliseerde ui

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Patrijs met boschampignons

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Kwartels in druivenbladeren

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje