Borsjtsj
Een recept van D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven.
U vindt dit recept op pagina 154 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .
- Keuken:
- Oost-Europees / Asjkenazisch
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- biet
- bietensap
- bleekselderij
- boter
- chipolataworstjes
- consommé
- eend
- marjolein
- peterselie
- prei
- runderborst
- savooiekool
- ui
- venkel
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.