Bloemkool

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 155 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Asperge, gegratineerd met bechamel of mornaysaus

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Gratin de poireaux - Gegratineerde prei met ham

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Spinazie met gepocheerd ei

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Garnituur voor lotte Rivièra; deegbakjes met gesmoorde venkelknol in mornaysaus, tomaten gevuld met champignonsoubise en aardappelen met vismousse

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek