Kip demi-deuil met basilicum i.p.v. truffel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 181 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tomaatjes opgevuld met kruiden en ansjovis

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Aubergines op z'n Marokkaans

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten en toch gezond en slank

Scampi op een stokje

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten en toch gezond en slank

Langoustines, kort gegrild met zachte tomaten

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2