Gestoomde rijst

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 192 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Japans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegan / rijst

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sticky spare ribs

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Tonijn trio

Een recept uit Sanne

Sushirolletjes

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

De lekkerste sushi basisrecept

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto