Varkenskarbonade met gesmoorde rodekool
★
★
★
★
★
Een recept van M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones.
U vindt dit recept op pagina 94 in De complete keuken van Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- varkensvlees / groente
Ingrediënten
- dijonmosterd
- geklaarde boter
- gemalen kruidnagel
- kippenbouillon
- knoflook
- moesappel
- peper
- rodekool
- rode wijn
- rode-wijnazijn
- room
- salieblaadjes
- ui
- varkenskarbonade
- verse salieblaadjes
- witte wijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.