amanida
★
★
★
★
★
Een recept van Pepita Aris en N. Dowey.
U vindt dit recept op pagina 122 in De Spaanse keuken .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- voorgerecht / lunchgerecht
- Soort:
- salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten
- arbequinas kleine olijven
- chorizo
- gemalen zwarte peper
- gordals grote olijven
- knoflook
- lollo rosso
- olijfolie
- olijfolie extra vergine
- palmharten
- rodewijnazijn
- sardines in blik
- serranoham
- sherryazijn
- tomaat
- tonijn in olie
- verse peterselie
- witte asperge
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.