filo-millefeuille met sinaasappelen
Een recept van Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis.
U vindt dit recept op pagina 131 in De smaak van mijn herinnering .
- Keuken:
- Grieks
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten
- boter
- ei
- filodeeg
- gelatine
- grand marnier
- honing
- oranjebloesemwater
- poedersuiker
- port
- sinaasappel
- slagroom
- suiker
- vin santo
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Even geconcentreerd werken, gelei & saus maken, toastjes bakken, room kloppen, allemaal in de ochtend en wegzetten tot het desserttijd is. Zo ontzettend lekker dit dessert! Sinaasappel, fris, romig, knapperig, alles zit er in.