filo-millefeuille met sinaasappelen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 131 in De smaak van mijn herinnering .

Keuken:
Grieks
Gang:
nagerecht
Soort:
gebak, koek, taart, pudding

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Even geconcentreerd werken, gelei & saus maken, toastjes bakken, room kloppen, allemaal in de ochtend en wegzetten tot het desserttijd is. Zo ontzettend lekker dit dessert! Sinaasappel, fris, romig, knapperig, alles zit er in.

- meer dan 3 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Het perfecte ei: gekookt, gebakken, roerei en omelet

Een recept uit Isabel

Cakes met gesmolten chocolade

Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Bretoense kriekentaart

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Scrambled Egg Foam

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]