Minestrone

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 93 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Warme parmezaannoedels in kippenconsommé

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Venetiaanse rijstsoep met erwten en munt

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Warme parmezaannoedels

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Zelf maken: uiensoep

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen