Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Gestoomde pijlinktvis
- Ingrediënten:
- bosui, gember, koriander, munt, paksoi, pijlinktvis, rijstwijnazijn, rode peper, sesamolie, sperziebonen, sugar snaps, zoete chilisaus en zwarte bonen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Paksoi wordt beschouwd als kool.
Paksoi of pak-choi is een langwerpige open kool met groene bladeren en spierwitte bladstelen van Aziatische origine. De groente is het gehele jaar verkrijgbaar en vaak afkomstig van Nederlandse glasteelt, maar ze komt ook uit Aziatische landen, Israël en Spanje.
Bron: Wikipedia, Afbeelding: HeerlijkZoeken/murb
Alternatieve naam: pak choy.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met paksoi in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient paksoi:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit The naked chef:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-11:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-11:
Recept uit delicious. magazine - 2015-01:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-01:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-03:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2007-04:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-03:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Recept van Oh my foodness:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept uit Rauw:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-03:
Recept uit delicious. magazine - 2014-03:
Diner uit California Dreamin':
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Recept uit delicious. magazine - 2013-10:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-10:
Recept uit Mijn Pure Keuken:
Recept uit Puur Pascale:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: