Picanhasteak

Picanhasteak wordt beschouwd als steak.

Alternatieve naam: black angus-picanha.

Zoek naar picanhasteak in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met picanhasteak in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste picanhasteak recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient picanhasteak:

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Met tomaat en oregano gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
g bloem, gedroogde oregano, gehakt, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, rundvlees, suiker, tenen knoflook, tomaten, uien, verse oregano, versgemalen peper, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Sayur terung daging Sumatera

Ingrediënten:
aubergine, bamboescheuten, biefstuk, chinese kool, citroensap, djintan, kemiripasta, knoflook, kokosmelk, koriander, laoswortel, rode peper, salamblaadjes, sjalot, sperziebonen, suiker, trassi, ui, vleesbouillon en zonnebloemolie

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Noedels met oosterse pesto

Ingrediënten:
arachideolie, biefstuk, bruine basterdsuiker, gemberwortel, geroosterde pinda's, japanse sojasaus, knoflook, koriander, limoenschil, olie, rijstnoedels, rode peper, sesamolie, sinaasappelschil, verse korianderblaadjes en verse muntblaadjes

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Runderhaas met rozijnensaus

Ingrediënten:
biefstuk, bleekselderij, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilipoeder, citroensap, gemalen kruidnagel, kaneelpoeder, peperkorrels, room, rozijnen, runderhaas, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rundvleescurry

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, citroenschil, gemberwortel, japane sojasaus, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, rundvlees, sjalot en vleesbouillon

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, geroosterd brood, g koude boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, stengel bleekselderij, takje rozemarijn, takjes tijm, ui, versgemalen peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Biefspies met yoghurtsaus

Ingrediënten:
biefstuk, bosui, gember, gembersiroop, knoflook, komijnpoeder, komijnzaad, limoen, olijfolie, pepertje, tamarinde en yoghurt

Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Terrine van rund en peterselie

Ingrediënten:
biefstuk, cognac, hamlappen, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piment, sjalot, tijm, zoete witte wijn en zout

Soort:
vlees / pate/terrine
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:

Picanha steak burger

Ingrediënten:
augurk, black angus-picanha, blauwe kaas, bold & beefy bbq-saus, briocheburgerbroodjes, gerookt ontbijtspek, grof zeezout, kinnebakspek, little gem, mayonaise, mosterd, rode ui, tomaat en zwarte peper

Soort:
vlees / barbecue/grill / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Runderacarpaccio variatie

Ingrediënten:
champignon, groene asperge, lente ui, olijfolie, runderbiefstuk, runderfilet en zwarte olijven

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Traditionele rundercarpaccio

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, olijfolie, parmezaanse kaas, runderbiefstuk en runderfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Lunch uit #watetenwevandaag:

Pinda bravoe

Ingrediënten:
bouillonblokje, faja lobie pindakaas, kippenvlees, madame jeanette peper, pimentkorrels, rundvlees, selderij, ui en zoutvlees

Keuken:
Surinaams
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Rundertartaar met tuinkruiden

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, bieslook, dragon, kervel, koriander, munt, olijfolie, peterselie en sjalot

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Klassieke steak tartaar

Ingrediënten:
biefstuk, bieslook, dragon, ei, kappertjes, ketchup, mosterd, olijfolie, peterselie, tabasco, ui en worcestersaus

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Hoofdgerecht / avondmaal uit Raapsteeltje:

Rundergies

Ingrediënten:
bloem, boter, koffieroom, kruidnagel, laurier, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, tomatenpuree en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Recept uit Twentse Smaakmakers:

Balkenbrij

Ingrediënten:
boekweitmeel, peper, piment, tarwebloem, varkenslever, vlees, water en zout

Soort:
vlees / pate/terrine