Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Rillettes van jong wild konijn met parmaham
- Ingrediënten:
- aromaten, confit van eendenmaagjes, eidooier, konijn, parmaham, peper, verse marjolein, salie en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild / paté/terrine
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Confit van eendenmaagjes wordt beschouwd als eendenmaagjes.
Alternatieve naam: gekonfijte eendenmaagjes.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met confit van eendenmaagjes in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient confit van eendenmaagjes:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2009-07:
Recept uit delicious. magazine - 2009-07:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-11:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-10:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-10:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit delicious. magazine - 2013-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-10:
Recept uit delicious. magazine - 2014-10:
Recept uit delicious. magazine - 2010-08:
Recept uit Sous vide:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht / basisrecept uit A propos bistro:
Recept uit Selamat Makan!:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-12: