Peterselieolie

Peterselieolie wordt beschouwd als kruidenolie.

Zoek naar peterselieolie in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met peterselieolie in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste peterselieolie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient peterselieolie:

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Zachtgekookt ei en gefermenteerde knoflook

Ingrediënten:
boerenkool, druivenpitolie, ei, erwtenpuree, gefermenteerde knoflook, hooi, knoflook, komijnpoeder, lavas, mede, oost-indische kers blad, peterselie, peterselieolie, raapzaadolie, sjalot, water, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde ananas

Ingrediënten:
ananas, aromatische olie, chilipoeder, djeroek paroetdipsaus, jamaicaanse jerkketchup, kruidenolie, olie, ponzusaus, tamarinde-dadelchutney en tropische teriyakisaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Witlof, gegrild

Ingrediënten:
kruidenolie, olie, pesto, vinaigrette, witlof en za'atar

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Artisjok, gegrild

Ingrediënten:
artisjokhart, citrusstrooisel, knoflookmayonaise, kruidenolie, pesto en vinaigrette

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Prei, gegrild

Ingrediënten:
balsamicocreme, kruidenolie, prei en romige notensaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Asperge, gegrild

Ingrediënten:
asperge, citrusstrooisel, kruidenboter, kruidenolie en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Sperziebonen, gegrild

Ingrediënten:
gember-lenteuisaus, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, korianderpesto met gember en chilipeper, kruidenolie, sesamolie, sperziebonen en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Vislever in boter gepocheerd

Ingrediënten:
boter, citroentijm, druivenpitolie, dulse, eiwit, engelwortelzaad, hooi, kippenbouillon, korianderzaad, laurierblad, miniraapjes, peterselieolie, rendiermos, ui, water, witte wijn, zeeduivellever, zeekraalpoeder en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Courgette, gegrild

Ingrediënten:
aromatische olie, basilicumpuree, citrusstrooisel, courgette, dillepuree, kerriepoeder, hete kerriepoeder, kerrie, korianderpuree, kruidenolie en muntpuree

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Okra, gegrild

Ingrediënten:
kerriepoeder, hete kerriepoeder, jerkkruiden, kerrie, kruidenolie, okra, tomatenchutney en zeewiermayonaise

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Venkel, gegrild

Ingrediënten:
citrusstrooisel, garam masala, kerriepoeder, hete kerriepoeder, kerrie, kruidenolie en venkel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde meloen

Ingrediënten:
citroengras-ponzu, citroensalsa, citroensap, citrusstrooisel, five-spicepoeder, kruidenolie, limoensap, meloen, muntpesto, olie en tomatensalsa

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Pompoen, gegrild

Ingrediënten:
aromatische olie, basilicumpuree, citrusstrooisel, dillepuree, kerriepoeder, hete kerriepoeder, kerrie, korianderpuree, kruidenolie, muntpuree en pompoen

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Bakbanaan, gegrild

Ingrediënten:
bakbanaan, bonensalsa, chili pico de verde, chilipoeder, chipotlepasta, groene olijvenmojo, jerkkruiden en kruidenolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde vijgen

Ingrediënten:
aromatische olie, balsamicosiroop, boter, bruine boter, garam masala, inmaakkruiden, kruidenolie, olie, pesto, portmosterd en vijgen

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Maïs, gegrild

Ingrediënten:
chilipoeder, gember-lenteuisaus, jerk-kruiden, kruidenboter, kruidenolie, maïskolven, sesamolie, sumac en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelen, gegrild

Ingrediënten:
eenvoudige misodipsaus, knoflook, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, kruidenolie, portobello, rustieke pijnappelpittensaus, shiitake, vinaigrette en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterpompoen, gegrild

Ingrediënten:
bruine boter, garam masala, kerriepoeder, hete kerriepoeder, jerkkruiden, kerrie, kruidenolie, winterpompoen en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente