Ragout van bospaddestoelen met aardappelwafel, olie van rode biet en peterselieolie
★
★
★
★
★
Een recept van Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje.
U vindt dit recept op pagina 91 in Neêrlands roem .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- aardappelpuree
- bietenolie
- bloem
- bospaddestoelen
- boter
- crème fraîche
- ei
- eiwit
- groentebouillon
- melk
- peper
- peterselieolie
- slagroom
- tijm
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.