Recept uit Het krokettenboek:
Croquettes of gehakjes - Handschrift, 1830
- Ingrediënten:
- boter, ei, garnalenvulling, gehaktvulling, oud brood, peterselie, reuzel, visvulling en vleesvulling
- Keuken:
- Nederlands
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Visvulling wordt beschouwd als vis.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met visvulling in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient visvulling:
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-06:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-06:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-03:
Recept van Talk Nomz To Me:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-09:
Recept uit delicious. magazine - 2009-05:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Recept van Honger als een paard:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:
Diner / hoofdgerecht uit Gewürze Special, Wunderbare Orientküche:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too: