Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Su shao'e - Boeddhistische "gebraden gans"
- Ingrediënten:
- bakolie, gedroogde tofuvellen, sesamolie en bouillon
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Gedroogde tofuvellen wordt beschouwd als tofuvellen.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gedroogde tofuvellen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gedroogde tofuvellen:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Ontbijt uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-03:
Diner / tussengerecht uit Story on a Plate:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-08:
Recept uit delicious. magazine - 2015-08:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-05:
Recept uit delicious. magazine - 2011-05:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit delicious. magazine - 2015-05:
Recept uit delicious. magazine - 2015-05:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Selamat Makan!:
Lunch uit California Dreamin':
Recept uit delicious. magazine - 2013-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-11:
Recept uit delicious. magazine - 2010-09:
Recept uit delicious. magazine - 2010-09:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Maleisie:
Recept uit delicious. magazine - 2014-10: