Diner / nagerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Hollands kaasplateau
- Ingrediënten:
- brandnetelkaas, druiven, eikenbladsla, friese nagelkaas, harde geitenkaas, kernhem, oude amsterdammer, vijfkruidenpoeder en walnoten
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Kernhem wordt beschouwd als kaas.
Alternatieve naam: kernhem kaas.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kernhem in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kernhem:
Diner / nagerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Snack of tussendoortje uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / buffet / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Toetjes & desserts:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept van Wateetons:
Recept van I love food & wine:
Recept uit delicious. magazine - 2010-04:
Recept uit delicious. magazine - 2010-10:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-03:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel: