Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Duiffilet op krentenwegge
- Ingrediënten:
- appelstroop, bataat, duif, gemberstroop, krentenwegge, peper, rode wijn, rommelkruid, sjalot, suiker, ui en zout
- Soort:
- wild / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Rommelkruid wordt beschouwd als specerijen.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rommelkruid in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rommelkruid:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2010-08:
Recept uit delicious. magazine - 2014-01:
Recept uit delicious. magazine - 2015-11:
Recept uit delicious. magazine - 2015-11:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2010-01:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-05:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-13:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2016-01:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-13:
Recept uit delicious. magazine - 2016-11:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit delicious. magazine - 2010-01:
Recept uit delicious. magazine - 2013-12:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Heston Blumenthal thuis:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / nagerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier: