Amerikaans

Eten uit de Verenigde Staten (USA).

Zoek naar Amerikaans in uw eigen kookboeken

Amerikaans koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Bijgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Parmezaamkoekjes

Ingrediënten:
melk, oregano, parmezaanse kaas, roomboter en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Bijgerecht uit Twaalf:

Polenta

Ingrediënten:
boter, pecorino, polenta en water

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Chilipeperkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, chilipeper, ei, kristalsuiker, ongezouten roomboter, tarwebloem, wit maismeel en zout

Keuken:
Amerikaans / Zuid Amerikaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje / traktatie uit De dikke vegetariër:

Kaasbeignets

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, emmentaler, goudse kaas, gruyère, manchego, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje / traktatie uit De dikke vegetariër:

Roomsoesjes

Ingrediënten:
bloem, boter, custardsaus, ei, kristalsuiker, poedersuiker, slagroom en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje / traktatie uit De dikke vegetariër:

Soesjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kristalsuiker, poedersuiker en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Picknick / ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Maisbrood

Ingrediënten:
azijn, bakpoeder, bloem, boter, ei, karnemelk, olijfolie, suiker, wit maismeel, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Brunch / snack of tussendoortje / high tea / traktatie uit De dikke vegetariër:

Specerijenmuffins

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, dadel, ei, foelie, gedroogde vijgen, gemberpoeder, kaneel, krenten, melk, neutrale olie, nootmuskaat, pimentpoeder, rozijnen, suiker, volkorenmeel en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Brunch / snack of tussendoortje / high tea / traktatie uit De dikke vegetariër:

Bosbessen- of cranberrymuffins

Ingrediënten:
bakpoeder, bosbessen, boter, cranberry, ei, kaneel, melk, neutrale olie, noten, sinaasappelschil, suiker, wit maismeel en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje / traktatie uit De dikke vegetariër:

Hartige donuts

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gerookt-paprikapoeder, parmezaanse kaas, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentesoep uit het Zuidwesten

Ingrediënten:
aardappel, chipotlepeper, courgette, druivenpitolie, gemalen komijnzaad, groentebouillon, knoflook, koriander, maïskorrels, maïsolie, oregano, tomaat, tomatillo, ui, welriekende ganzenvoet, zomerpompoen, zout, zwarte bonen en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentesoep uit het Zuidwesten met avocado

Ingrediënten:
aardappel, avocado, chipotlepeper, courgette, druivenpitolie, gemalen komijnzaad, groentebouillon, knoflook, koriander, limoensap, maïskorrels, maïsolie, oregano, tomaat, tomatillo, ui, welriekende ganzenvoet, zomerpompoen, zout, zwarte bonen en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Brunch / snack of tussendoortje / high tea / traktatie uit De dikke vegetariër:

Havermuffins

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, boter, ei, havermout, honing, melassestroop, melk, neutrale olie, rozijnen, suiker, zemelen en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Brunch / snack of tussendoortje / high tea / traktatie uit De dikke vegetariër:

Muffins, erg veel mogelijkheden

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, melk, neutrale olie, suiker en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Brunch / snack of tussendoortje / high tea / traktatie uit De dikke vegetariër:

Bananen-notenmuffins

Ingrediënten:
ahornstroop, bakpoeder, banaan, bloem, boter, cashewnoten, ei, honing, melk, neutrale olie, pecannoot, volkorenmeel, walnoten, zemelen en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Brunch / snack of tussendoortje / high tea / traktatie uit De dikke vegetariër:

Hartige muffins

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kaas, melk, neutrale olie, prei, suiker, ui en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Brunch / snack of tussendoortje / high tea / traktatie uit De dikke vegetariër:

Zoete verrijkte muffins

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, melk, suiker en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Hamburgers van rundvlees

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroensap, olijfolie, peterselie, rode ui, rundergehakt, tijm en tomaten

Keuken:
Amerikaans
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Rice krispie treats

Ingrediënten:
boter, marshmallows en rice crispies

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / voorgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Atkins krabkoekjes

Ingrediënten:
koolhydraat beperkt brood, krab, lente-ui, mayonaise, old bay seasoning, peterselie, plantaardige olie en rode paprika

Keuken:
Amerikaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Ontbijt / bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Gebakken groene tomaten

Ingrediënten:
atkins bake mix, canola-olie, groene tomaten, peper, tarwemeel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

13 toevoegingen aan Knapperige meer-in-de-pan van amarant

Ingrediënten:
amandelen, amarant, appel, bakpoeder, bieslook, bladgroente, bloem, cranberry, ei, gedroogde abrikoos, gedroogde kersen, gedroogd fruit, hazelnoot, knoflook, kool, lente ui, melk, mierikswortel, neutrale olie, noten, pecannoot, peper, pindakaas, room, sjalot, slagroom, snijbiet, sojasaus, spinazie, tijm, walnoten, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Koken met Sylvia Witteman:

Cheesecake

Ingrediënten:
aardbeien, bloem, boter, bramen, ei, fijne tafelsuiker, frambozen, melk, roomkaas, vanille-extract, vanillesuiker, volkorenbiscuitjes en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Popcorn met cayennepeper of chilivlokken

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, chilivlokken, druivenpitolie, maïsolie, olijfolie, popcorn en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / maïsgerecht
Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):

Amerikaanse koolsalade

Ingrediënten:
mayonaise, peterselie, tomatenketchup, witte kool, witte wijnazijn, worcestershiresaus en wortel

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Picknick / ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Maisbrood met mais

Ingrediënten:
azijn, bakpoeder, bloem, boter, creamed corn, ei, karnemelk, olijfolie, suiker, wit maismeel, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch