Recept uit De kunst van het koken:
Sauce brune à l'estragon - Bruine dragonsaus
- Ingrediënten:
- boter, bruine saus, dragon, droge witte wijn, lente-ui, peterselie en sjalotje
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De grote Kleyn:
Bijgerecht uit De truffel:
Bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Koken in een duinpan:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / nagerecht uit Het literaire eetboek:
Bij de koffie uit Het literaire eetboek:
Recept uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn: