Recept uit De kunst van het koken:
Sauce brune à l'estragon - Bruine dragonsaus
- Ingrediënten:
- boter, bruine saus, dragon, droge witte wijn, lente-ui, peterselie en sjalotje
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / nagerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / nagerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / nagerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Bij de koffie uit Het literaire eetboek:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De truffel:
Recept uit De truffel: