Duits

Zoek naar Duits in uw eigen kookboeken

Duits koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Knusprige Haselnussnester mit Zimt-Zucker-Sirup / Knapperige hazelnootnestjes met kaneel-suikersiroop

Ingrediënten:
bruine boter, citroensap, hazelnoten, kaneelpoeder, kataifideeg, pijnappelpitten, pistaches en suiker

Keuken:
Duits / Oosters / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / nagerecht uit Mas is meer:

Baumkuchen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, boter, eidooier, eiwit, melk, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Marinade

Ingrediënten:
chilipeper, citroensap, karwijzaad, knoflook, korianderzaden, kruidnagel, laurier, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, peper, scherpe mosterd en tijm

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / marinade
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Rösti van eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
aceto balsamico, bosui, cantharellen, eekhoorntjesbrood, knoflook, olijfolie, oventomaten, peper, peterselie, rucola, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / paddenstoelen
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Aardappelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, ei, reuzel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit  - Sauce schule

Diner / hoofdgerecht uit Sauce schule:

Peterfisch mit Massale/Sud und Tomatenchutney / Zonnevis met garam masala-infusie en tomatenchutney

Ingrediënten:
vis

Keuken:
Duits
Soort:
saus / sauzen / chutney
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Oventomaten

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaten, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / groente
Een recept uit  - Sauce schule

Recept uit Sauce schule:

Kalbsgulasch mit Paprika, Pfifferlingen und Kartoffelpüree - Kalfsgoulash met cantharellen en aardappelpuree

Ingrediënten:
paddenstoelen

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / sauzen / groente
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Peperspitskool

Ingrediënten:
boter, droge riesling, groentefond, jeneverbessen, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, mosterdkorrels, rode peperkorrels, sjalotten, spitskool, suiker, tijm, witte peperkorrels, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Grove aardappelsla

Ingrediënten:
aardappel, gekookte ham, kappertjes, mayonaise, paprikapoeder, rode paprika uit pot, room, tabasco, tomatenketchup, ui, zoet-zure pompoen en zure augurk

Keuken:
Duits
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gebraden gans

Ingrediënten:
bijvoet, gans, goudreinet en uien

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Maaltijdsoep

Ingrediënten:
bieslook, boter, dille, doorregen spek, knakworst, knolselderij, laurier, nootmuskaat, peterselie, rookworst, vastkokende aardappel, vleesbouillon en winterpeen

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Aardappel-linzensalade

Ingrediënten:
aardappel, hamworst, linzen, mosterd, olie, peper, peterselie, rode paprika en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Gebratene Steinbuttdarnen mit jungen Gemüse und Zitronenbutter - Gebakken tarbotmoten met jonge groenten en citroenboter

Ingrediënten:
boter, citroenboter, fleur de sel, groente, koolzaadolie, peper en tarbotmoten

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Groentegarnituur

Ingrediënten:
artisjokken, bladspinazie, bleekselderij, bloemkool, bonen, boter, broccoli, citroensap, fleur de sel, groentefond, kerstomaat, lente-ui, olijfolie, peper, peultjes en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet / snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Fijn gedecoreerde medaillons nr 5

Ingrediënten:
ei, kalfsvlees, olijf en tomaat

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet / snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Fijn gedecoreerde medaillons nr 4

Ingrediënten:
cocktailkers, petit suissecrème en varkensvlees

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet / snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Fijn gedecoreerde medaillons nr 6

Ingrediënten:
artisjokbodems, eiwit, rundvlees en waterkers

Keuken:
Duits
Een recept uit  - Tomaten Special, 40 Rezepte, Alles auf Rot

Diner / voorgerecht uit Tomaten Special, 40 Rezepte, Alles auf Rot:

Karamellisierte Aprikosenhälften mit Tomaten-Käse-Creme gefüllt / Gekarameliseerde halve abrikozen met vulling van tomaten-kaascrème

Keuken:
Duits
Soort:
fruit / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Court-Bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, fleur de sel, gember, gevogeltefond, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, pernod, peterselie, pimentkorrels, prei, riesling, rozemarijn, saffraandraadjes, sjalotten, venkel, visfond en zeetonggraten

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Citroenboter

Ingrediënten:
boter, citroensap, citroenzest, dragonazijn, droge vermout, peper, sjalotten, witte aceto balsamico, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet / snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Fijn gedecoreerde medaillons nr 8

Ingrediënten:
madeiragelei, tomaat, varkensvlees en zilverui

Keuken:
Duits
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Jus van eau de vie

Ingrediënten:
botten, eau de vie, gevogeltefond, grappa, jeneverbessen, knolselderij, laurier, maïzena, olie, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui, varkensvleesafsnijsel, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Noedels van roggebrood

Ingrediënten:
boter, broodjes, ei, geroosterd paneermeel, melk, peper, roggebrood, zoete mosterd en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet / snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Fijn gedecoreerde medaillons nr 10

Ingrediënten:
ananas, cocktailkers en varkensvlees

Keuken:
Duits
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Schwarzwälder kirschtaart

Ingrediënten:
chocolade-biscuitbodem, chocoladeschaafsel, kaneelstokje, kersenbrandewijn, kersen op sap, maïzena, slagroom en suiker

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding