Duits

Zoek naar Duits in uw eigen kookboeken

Duits koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Knusprige Haselnussnester mit Zimt-Zucker-Sirup / Knapperige hazelnootnestjes met kaneel-suikersiroop

Ingrediënten:
bruine boter, citroensap, hazelnoten, kaneelpoeder, kataifideeg, pijnappelpitten, pistaches en suiker

Keuken:
Duits / Oosters / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / nagerecht uit Mas is meer:

Baumkuchen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, boter, eidooier, eiwit, melk, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Kaaskoekjes

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, bloem, boter, eidooier, emmentaler, kummel, maanzaad, paprikapoeder, room en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Cracker 40, gervais, mandarijn en kers

Ingrediënten:
cocktailkers, crackers, gervais en mandarijnen op sap

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Cracker 38, mierikswortel em maïs

Ingrediënten:
augurk, babymaiskolf, crackers, mierikswortelroom en paprika

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Varkensvleespastei

Ingrediënten:
ei, knoflook, melk, mierikswortel, oud brood, peterselie, reuzel, scherpe mosterd, tomatenketchup, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Rucola Kartoffelsalat - Aardappelsalade met rucola

Ingrediënten:
aardappelgerecht, chinese bieslook, harde geitenkaas, koolzaadolie, laurier, olijfolie, peper, radijsjes, rucola, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Cracker 51, remouladesaus en augurk

Ingrediënten:
augurk, crackers en remouladesaus

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Cracker 45, ansjovis en kappertjes

Ingrediënten:
ansjovisfilet, crackers, kappertjes en remouladesaus

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Cracker 43, camembert

Ingrediënten:
camembert, cocktailkers en crackers

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Cracker 44, kappertjes en spaanse peper

Ingrediënten:
crackers, kappertjes, room en spaanse peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Cracker 46, kwark en ananas

Ingrediënten:
ananas, crackers, kwark en marasquinkers

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Parmezaanse waaiers

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, paprikapoeder, parmezaanse kaas, room en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Kaasstangen van bladerdeeg

Ingrediënten:
appenzeller, bladerdeeg, eidooier, grof zout, kummel, paprikapoeder en peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Endiviensalat mit Himbeervinaigrette und Speck - Andijviesalade met frambozenvinagrette en spek

Ingrediënten:
citroensap, druivenpitolie, frambozen, frambozenazijn, gele krulandijvie, honing, peper, spek, walnootolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Balsamicomarinade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, druivenpitolie, peper, pijnappelpitten, selderijwortel, walnootolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / marinade
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Cracker 47, kaas en olijf

Ingrediënten:
crackers, kaas en olijf

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

Bemoste zeevis

Ingrediënten:
champignons uit pot, heilbot, kabeljauw, mayonaise, rode biet uit pot, soepgroenten, tuinkruiden, water, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Paprikahartjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, emmentaler, knoflookpoeder, margarine, paprikapoeder, tabasco, zout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Gespietste maatjesharing

Ingrediënten:
ananas, cayennepeper, citroensap, cornichons, maatjesharingfilet, mayonaise, mini-maïskolven uit blik, peterselie, rode paprika uit pot en slagroom

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Bayerischen Kartoffelsalat - Beierse aardappelsalade

Ingrediënten:
aardappelgerecht, bieslook, druivenpitolie, kalfsfond, karwijzaad, koolzaadolie, lente-ui, mosterd, peper, runderfond, vastkokende aardappel, wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Gevulde bladerdeegkussentjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, eidooier, gekookte ham, maanzaad, paprikapoeder, peper, ui, vet en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Gekruide vleesrolletjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, eidooier, gehakt, knoflook, metworst, paprikapoeder, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Eieren met kalkoen en champignons

Ingrediënten:
champignons uit blik, cognac, ei, kalkoenborst, mayonaise, peterselie, tabasco en ui

Keuken:
Duits
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / voorgerecht uit Gesund Geniessen:

Petits Suisse mit Walnusspesto / Petits Suisse met walnootpesto

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bieslook, citroensap, dragon, gedroogde tomaten in olie, kervel, olijfolie, peper, peterselie, petit suisse, sla, tarwekiemolie, walnoten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Versierde kaasblokjes 14

Ingrediënten:
appenzeller, babymaiskolf, edammer, emmentaler, gorgonzola, goudse kaas, gruyerekaas, paprika, roquefort, smeerkaas en tilsiter

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch