Toscaans

Zoek naar Toscaans in uw eigen kookboeken

Toscaans koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met tomaat en basilicum

Ingrediënten:
gist, olijfolie, verse basilicum, tarwebloem, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met tomaat en basilicum

Ingrediënten:
gist, olijfolie, verse basilicum, tarwebloem, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Coniglio al forno - Konijn uit de oven

Ingrediënten:
bacon, gedroogde venkel, knoflook, konijn, olijfolie, pancetta, toscaanse saucijs, wild, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Pollo al diavolo - Duivelskip

Ingrediënten:
citroensap, kip, olijfolie, peper, peperoncini, rode pepers en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Prosciutto con fichi freschi - Prosciutto met verse vijgen

Ingrediënten:
parmaham en vijg

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Crostini di fegatini - Toast met kippenlever

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, citroenschil, kappertjes, kippenlever, olijfolie, stokbrood, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Varkensfilet in de pan

Ingrediënten:
knoflook, olie, salie, varkensfilet, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Trote alla griglia - Gegrilde forel

Ingrediënten:
forel, grof zout, knoflook, olijfolie, peterselie, witte boterham, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Frittata con aglio fresco - Frittata met verse knoflook

Ingrediënten:
ei, olijfolie, prei, verse knoflook, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Sformato di piselli - Doperwtensformato

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwten, ei, melk, parmezaanse kaas, prosciutto en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
soufflé / bouillon / groente
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Recept uit Een jaar in Toscane:

Frittata di sanguinaccio - Bloedworstfrittata

Ingrediënten:
ei en sanguimaccio

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Basisrecept uit Een jaar in Toscane:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, peterselie, rundvlees, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Basisrecept uit Een jaar in Toscane:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kip, peterselie, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Baccalà al prezzemolo - Stokvis met peterselie

Ingrediënten:
aardappelen, olijfolie, peterselie, stokvis, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Trote al pomodoro e basilico - Forel met tomaat en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, forel, olijfolie, tomaten, vleestomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Recept uit Een jaar in Toscane:

Ragù - Vleessaus

Ingrediënten:
bladselderij, bleekselderij, gehakt, ingemaakte tomaat, italiaanse saucijsen, olijfolie, pancetta, peterselie, prosciutto, tomaten, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Cotechino con lenticche - Varkensworst op linzen

Ingrediënten:
bleekselderij, cotechino, gedroogde linzen, olijfolie, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Aardappelgnocchi

Ingrediënten:
bloem, ei, kruimige aardappelen, water en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Recept uit Een jaar in Toscane:

Ingemaakte hele tomaten

Ingrediënten:
basilicum en tomaat

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:

Cantuccini

Ingrediënten:
amandelen, ei, eidooier, melk, suiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Pollo al salvia e aglio - Kip met salie en knoiflook

Ingrediënten:
boter, grof zout, knoflook, maïskip, peterselie, salie en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Polenta al sugo - Polenta met ragù

Ingrediënten:
grof maïsmeel, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, ragù en water

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
pap
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Crostini con uova Eieren op toast

Ingrediënten:
augurk, boter, brood, ei, ingemaakte bleekselderij, ingemaakte bloemkool, ingemaakte pepers, ingemaakte wortel, kappertjes, mayonaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Vitello in padella - Gebakken kalfsvlees

Ingrediënten:
kalfsfilet, knoflook, olijfolie, peper, salie, witte wijn en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / nagerecht uit Een jaar in Toscane:

Mele in forno - Appels uit de oven

Ingrediënten:
appel, boter, citroenschil, suiker en water

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / nagerecht uit Een jaar in Toscane:

Zabajone - Zabaglione

Ingrediënten:
eidooier, fijne suiker, marsala en vin santo

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch