Toscaans

Zoek naar Toscaans in uw eigen kookboeken

Toscaans koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met tomaat en basilicum

Ingrediënten:
gist, olijfolie, verse basilicum, tarwebloem, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met tomaat en basilicum

Ingrediënten:
gist, olijfolie, verse basilicum, tarwebloem, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Pane Toscana met roomkaas

Ingrediënten:
gist, italiaanse bloem, olijfolie, roomkaas en water

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Pane Toscana

Ingrediënten:
gist, italiaanse bloem, olijfolie en water

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Acquacotta con peperoni - Soep met paprika

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, knoflook, rode paprika, toscaans brood, ui, vleestomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:

Gevulde courgette

Ingrediënten:
courgette, kalfsgehakt, knoflook, parmezaanse kaas, peper, peterselie en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Ribollita

Ingrediënten:
lente-ui, olijfolie en zuppa di pane

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Pappa al pomodoro - Tomatenbroodsoep

Ingrediënten:
basilicum, bouillon, knoflook, olijfoliebrood, tomaten, toscaans brood, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Filetto di tacchino al prosciutto - Kalkoenfilet met prosciutto

Ingrediënten:
boter, fontinakaas, grovierakaas, kalkoenborst en parmaham

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Snack of tussendoortje uit Een jaar in Toscane:

Schiacciata

Ingrediënten:
gist, harde bloem, olijfolie, prosciutto, rozemarijn, salami, salie, tomatenpuree, water en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:

Gefrituurde courgette

Ingrediënten:
courgette, olijfolie en peterselie

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Pompoentaart - torta di zucca

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, eieren, gemberpoeder, kaneel, melk, pompoen, rozenwater, saffraan en suiker

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Basisrecept uit Een jaar in Toscane:

Conserva di pomodori - Tomatenpuree

Ingrediënten:
bleekselderij, gele ui, tomaten, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Bruschetta

Ingrediënten:
grof zout, knoflook, olijfolie, toscaans brood, witte truffel en zwarte truffel

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / nagerecht uit Een jaar in Toscane:

Ciambellone - Sponge cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, brandy, ei, likeur, melk, mistrà, rum en suiker

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Tortellini - Gevulde pasta

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kippenborst, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, peterselie en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Lunch / snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Pinzimonio

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, radijs, selderij, venkel, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Cinghiale - Everzwijn

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, salie, witte wijn en zwijnenlende

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Gegrilde lijster

Ingrediënten:
lijster, olijfolie en polenta

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Frittata affogata - Gesmoorde omelet

Ingrediënten:
basilicum, ei, olijfolie, tomatensaus, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Polenta al sugo con funghi - Polenta met paddenstoelensaus

Ingrediënten:
grof maïsmeel, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, ragù ai funghi en water

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
pap
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Guatelli in umido - Gestoofde cantharellen

Ingrediënten:
cantharellen, dragon, knoflook, olijfolie, peterselie, prosciutto, wilde munt, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Porcini in umido

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, knoflook, olijfolie, peterselie, wilde munt, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Een jaar in Toscane:

Funghi fritti - Gefrituurde paddenstoelen

Ingrediënten:
arachideolie, champignons, citroen, gekruide bloem en polentameel

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Bruschetta al cavolo nero - Bruschetta met cavolo nero

Ingrediënten:
cavolo nero, olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Lijster met jeneverbessen

Ingrediënten:
jeneverbessen, kippenlever, knoflook, laurier, lijster, olijfolie, peper, rode wijn, toscaans brood en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte / bouillon