roken

Zoek naar roken in uw eigen kookboeken

Roken koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Home made:

Gepekelde en gerookte zalm

Ingrediënten:
bruine rum, bruine suiker, grof zeezout, zalmfilet en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / roken
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Gerookte tomatensoep

Ingrediënten:
cayennepeper, kippenbouillon, knoflook, paprikapoeder, peper, tomaat, tomaat in blik en zout

Soort:
soep/bouillon / roken / gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Gerookte paprika

Ingrediënten:
balsamicoazijn, carthamus bloemen, honing, mosterd, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peper, rozemarijn en zout

Soort:
roken / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / bijgerecht uit Home made:

Gerookte wortelgroenten

Ingrediënten:
biet, olijfolie, pastinaak, peper, pompoen, tijm, winterpeen, zoete aardappel en zout

Soort:
roken / vegetarisch
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Gerookte zalm

Ingrediënten:
suiker, vis, zalm en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
roken / rookmot
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Gerookte paling

Ingrediënten:
paling, vis en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
roken / rookmot
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Recept uit Jamie's comfort food:

Kielbasa token

Ingrediënten:
gemalen piment, knoflook, marjolein, nitrietzout, nootmuskaat, varkensbuik, varkensdarm en varkensschouder

Keuken:
Pools
Soort:
vlees / roken
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Pekelvlees/rookvlees

Ingrediënten:
grof zeezout, rundermuis en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / roken / rookmot
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Mille-feuille van gerookte en rauwe biet met comté, waterkers en notendressing

Ingrediënten:
biet, comté, frambozenazijn, gembersiroop, hazelnootolie, hazelnoten, olijfolie, oregano, peper, salie, waterkers en zout

Soort:
salade / roken / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:

Smoked porkchops

Ingrediënten:
jeneverbes, karbonade, laurier, peperkorrels en zout

Soort:
vlees / roken / barbecue/grill
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:

Spareribs

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gember, kikkoman sojasaus, knoflook, limoen, olie, peper, spareribs en tijm

Soort:
vlees / roken / barbecue/grill
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Gerookte garnalen met citroen & rozemarijnzout

Ingrediënten:
citroen, garnalen, grof zeezout, rozemarijn, water en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / roken
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Basisrecept uit Hip Holland:

Gerookte paling

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, knoflook, paling, ui, water en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / roken
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Huisgerookte zalm op een kruidenbedje

Ingrediënten:
sjalot, tuinkers, verse dille, verse peterselie, peper, zalmfilet en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / roken
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Komkommerrondjes gevuld met gerookte vis

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, gerookte makreel, komkommer, mayonaise, peper en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / roken
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Snoekbaarsrookworstjes

Ingrediënten:
bieslook, eiwit, kipfilet, room, schapendarm, snoekbaarsfilet en vetspek

Keuken:
Hollands
Soort:
roken / vis
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Bijgerecht uit Home made:

Brandade van gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, crème fraîche, gerookte forel, kervel, mierikswortel, peper en zout

Soort:
stamppot / vis/schaaldieren/schelpdieren / roken
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Warm gerookte paling met wortelmosterd

Ingrediënten:
aardappelpuree, citroenrasp, grof zeezout, paling, rookmeel en wortelmosterd

Keuken:
Hollands
Soort:
roken / vis
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Dressing van gerookte knoflook

Ingrediënten:
druivenpitolie, knoflook, laurier, mierikswortel, oregano, peper, sherryazijn, tijm en zout

Soort:
roken / saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:

Grookte makreel met waterkers, witte bonen en lekkere tomaten

Ingrediënten:
citroen, gerookte makreel, lijnzaadolie, peper, peterselie, sjalot, spinazie, trostomaat, waterkers, witte bonen en zout

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / roken
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:

Brandade van gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, crème fraîche, gerookte forel, kervel, mierikswortel, peper en zout

Soort:
stamppot / vis/schaaldieren/schelpdieren / roken
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gerookte harder

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, grof zeezout en harderfilet

Keuken:
Hollands
Soort:
roken / vis / rookmot
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Gerookte eendenborst

Ingrediënten:
eendenborst en grof zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
roken / wild en gevogelte / suikerwerk / rookmot
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Appelzalm op cederhout gerookt

Ingrediënten:
appelcider, appelciderazijn, bosui, gember, knoflook, troebel appelsap, zalmzijde en zout

Soort:
roken / barbecue/grill / vis