rundvlees

Zoek naar rundvlees in uw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Prune Tzimmes - Tzimmes met prumedanten

Ingrediënten:
all spice, kaneel, kippenvet, nieuwe aardappel, nootmuskaat, olie, peper, pruimedanten, ribstuk, runderborst, runderrollade, suiker, ui en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Bifteck sauté Béarnaise - In de pan geroosterde biefstuk met Béarnaisesaus

Ingrediënten:
béarnaisesaus, biefstuk, boter, bruine fond, droge witte wijn, gebakken aardappels, niervet, olie, peper, rode wijn, runderbouillon, water, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Paupiettes de boeuf à la Catalane - Rundvleesrolletjes, gevuld met paprika, ui en mosterd

Ingrediënten:
bacon, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, fond, herbes de provence, knoflook, laurier, olie, olijfolie, oregano, paprika, peper, reuzel, roggebrood, runderbouillon, runderbovenbil, runderkogel, spek, tijm, ui, volkorenbrood en zout

Keuken:
Frans / Catalaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Paupiettes de boeuf Niçoise - Rundvleesrolletjes, gevuld met olijven, pepertjes, knoflook en kruiden

Ingrediënten:
broodkruim, dijonmosterd, droge witte wijn, fond, knoflook, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, reuzel, rode pepers, runderbouillon, runderbovenbil, runderkogel, salie, spek, tijm, varkensspek, wijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Komkommercups

Ingrediënten:
komkommer, mayonaise, rundertartaar, shichimi tōgarashi, shisokers, yuzu-kosho en zout

Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Recept uit A little bite of Beddington:

Zuurkool-vleesvulling voor pirogi

Ingrediënten:
dille, ei, karwijzaad, roomboter, rundergehakt, ui, zout, zuurkool en zwarte peper

Soort:
rundvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Geschmorte Rinderschulter mit Granatapfel-Mandel-Sauce / Gesmoorde runderschouder met granaatappel-amandelsaus

Ingrediënten:
boter, brandewijn, citroenschil, gember, geroosterde amandelsnippers, jeneverbessen, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, mild chilipoeder, olie, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, uitgebeende runderschouder, wortel, zout, zure granaatappelsiroop en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gegrilltes Rinderfiletsteak mit orientalischer Barbecuesauce / Gegrilde runderfiletsteak met orientaalse barbecuesaus

Ingrediënten:
mild chilizout, olie, orientaalse barbecuesaus en ossenhaas

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:

Thaise rundvleescurry

Keuken:
Thais
Soort:
rundvlees
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Ochsenschwanz under dem Kohlblatt - Ossenstaart onder koolblad

Ingrediënten:
azijn, chilipeper, gedroogde dragon, gember, karwijzaad, knoflook, madeira, olijfolie, ossenstaart, peterseliewortel, rode wijnazijn, selderij, sojasaus, ui, witte kool, witte peperkorrels, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Roastbeef mit Harissa-Remoulade und Röstkartoffeln / Rosbief met harissaremoulade en gebakken aardappelen

Ingrediënten:
bruine boter, gebakken aardappels, harissaremoulade, mild chilizout, olie en rosbief

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Rundvleestartaar

Ingrediënten:
dille, munt, olijfolie, orientaalse tartaarkruiden, runderfilet, tomatenketchup en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Steak au poivre

Ingrediënten:
boter, cognac, room, steaks, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Chop suey

Ingrediënten:
aardappelmeel, bamboespruiten, champignons, knolselderij, peper, slaolie, sojasaus, ui, water en zout

Keuken:
Chinees / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en daube à la Provençale - Kasserol van rundvlees in wijn, tomaten en Provençaalse kruiden

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bacon, bloem, bouquet garni uit de marinade, dikke borst, dikke lende, dunne runderborst, fond, ganzenvet, gerookte ham, groenten uit marinade, kalfsbotten, lardons, marinade, marinadevocht, olijfolie, reuzel, runderbovenbil, runderkogel, runderschouder, runderspierstuk, sinaasappelschil, soepbeen, spek, tomaten, varkenszwoerd en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:

Gehaktballetjes met bacon, chardonnay, mascarpone en dille

Ingrediënten:
bacon, broodkruim, chardonnay, chilipeper, dille, ei, knoflook, mascarpone, olijfolie, paneermeel, peper, rundergehakt en zout

Soort:
rundvlees
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Rinderfilet in Blätterteig - Ossenhaas in bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, citroensap, eigeel, gemalen koriander, olie, ossenhaas, rauwe ham, rode wijn, suiker, ui, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits / Brits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Rundvlees gestoofd met rode wijn en groente

Ingrediënten:
barbera, bleekselderij, doperwten, extra vergine olijfolie, kleine witte uitjes, plantaardige olie, schouderlappen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Biefstuk met pepers

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, boter, crème fraîche, groene peperkorrels, majoraan, marinade voor biefstuk, oregano en roze peperkorrels

Soort:
rundvlees
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Côte de Boeuf voor 4 vrienden

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, boter, fleur de sel, knoflook, peper en zout, ribstuk, rozemarijn en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche aus den Weinregionen

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:

Badisches Ochsenfleisch mit geschmorten Kopfsalatherzen und Bouillonkartoffeln - Rundvlees uit Baden met gesmoorde kropsla en in bouillon gegaarde aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gerookte knoflooksteaks

Ingrediënten:
biefstuk, boter, grof gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie en zout

Soort:
rundvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Rabo de buey a la cordobesa - Cordobaanse stoofpot van ossenstaart en aardappels

Ingrediënten:
bloem, knoflook, laurier, moscatelwijn, olijfolie, ossenstaart, pimenton dulce, runderbouillon, tomaten, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Rabo de buey al vino con chocolate - Langzaam gestoofde ossenstaart in rode wijn en chocolade

Ingrediënten:
bloem, cognac, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, ossenstaart, pastinaken, prei, pure chocolade, rode wijn, runderbouillon, saffraandraadjes, tijm, ui, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
rundvlees