rundvlees

Zoek naar rundvlees in uw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk met kruidenboter

Ingrediënten:
biefstuk, boter, droge witte wijn, fond, knoflookboter, kruidenboter, mosterdboter, niervet, olie, peper, peterselieboter, rode wijn, runderbouillon, sjalottenboter, slakkenboter, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gehaktballen in cognac - polpette al brandy

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, cognac, eierdooier, gekookte ham, mager rundergehakt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Gehaktbal bij stoofpot met kikkererwten

Ingrediënten:
brood, ei, foelie, gemengde specerijen, knoflook, nootmuskaat, peper, peterselie, rundergehakt en zout

Soort:
rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Prune Tzimmes met rode wijn- Tzimmes met prumedanten met rode wijn

Ingrediënten:
all spice, kaneel, kippenvet, nieuwe aardappel, nootmuskaat, olie, peper, pruimedanten, ribstuk, rode wijn, runderborst, runderrollade, suiker, ui en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Zoetzure gehaktballen variatie

Ingrediënten:
azijn, bruine suiker, citroensap, gemberbolletjes op siroop, knoflook, kruidnagel, peper, rozijnen, rundergehakt, tomaten, tomaten in blik, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Biefstuk met champignons - bistecche ai funghi

Ingrediënten:
boter, brood, champignon, droge witte wijn, lendebiefstuk, olijfolie, sjalot, tomatenpuree, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Entrecôte à la moutarde (au poivre) - Entrecôte met mosterd of pepersaus

Ingrediënten:
boter, entrecote, franse sperzieboontjes, gegratineerde aardappelschijfjes, mosterdsaus, peper, pepersaus en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gemalen biefstuk met gepekelde radijzen en pont neuf-aardappelen

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, belgische pickles, biefstuk, gepekelde radijs, mayonaise, ossenvet, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Filet de boeuf en feuilletons aux matignon - Runderhaas in plakken met gestoofde groenten

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge port, droge witte vermouth, fond, ham, laurier, maïzena, olijfolie, peper, runderbouillon, runderhaas, tijm, ui, varkensnet, varkensspek, wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Bélszin Budapest-módra - Runderlende uit Boedapest

Ingrediënten:
champignonhoeden, doperwten, ganzenlever, gerookte ham, gerookt spek, kalfsbotten, olie, paprika, paprikapoeder, peper, plantaardig vet, reuzel, runderfilet, tomaat, ui en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gesmoorde en gevulde runderrolletjes à la Bourguignon

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, champignons, fond, geglaceerde witte uitjes, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, olie, peper, peterselie, reuzel, rode wijn, runderbouillon, spek, spekzwoerd, tijm, tomatenpuree, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Paupiettes de boeuf, roulades de boeuf, petits ballotines de boeuf - Gesmoorde en gevulde runderrolletjes

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, dijonmosterd, droge witte wijn, fond, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, olie, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, slagroom, spek, tijm, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gebraden rundvlees in rode wijn

Ingrediënten:
olie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbraadvlees, selderijgroen, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Carbonades à la Flamande - Rundvlees gesmoord met uien en bier

Ingrediënten:
arrowroot, azijn, bier, bruine suiker, fond, knoflook, laurier, mager rundvlees, maïzena, olie, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en caisse, suprise - Gevuld gesmoord rundvlees in een vleescroûte

Ingrediënten:
champignons, ei, ganzenvet, gerookte ham, knoflook, olie, peper, reuzel, rundvlees, tijm, ui, varkensnet, varkensspek, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Prune Tzimmes met wortel - Tzimmes met prumedanten met wortel

Ingrediënten:
all spice, kaneel, kippenvet, nieuwe aardappel, nootmuskaat, olie, peper, pruimedanten, ribstuk, runderborst, runderrollade, suiker, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Entrecote met aardappels, groente en een borrel

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, azijn, boter, entrecote, olijfolie, peper, tomaat, ui en zout

Soort:
rundvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Italiaanse gehaktballen in tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, eidooier, gedroogde basilicum, knoflook, koolhydraatbeperkt brood, koolhydraatbeperkte marinarasaus, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, rundergehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Tagliata con parmigiano e rucola - Gesneden biefstuk met Parmigiano en rucola

Ingrediënten:
aceto balsamico, extra vergine olijfolie, kogelbiefstuk, ossenhaas, parmigiano-reggiano en rucola

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Carpaccio

Ingrediënten:
olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Iga sapi penyet en sambal terasi - Rib roast met sambal trassi

Ingrediënten:
azijn, knoflook, laoswortel, plantaardige olie, runderspareribs, salamblaadjes, sambal trassi, sjalot, tamarindewater en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Badisches Ochsenfleisch mit geschmorten Kopfsalatherzen und Bouillonkaroffeln - Ossenvlees uit Baden met gesmoorde kropsla en in bouillon gegaarde aardappel

Ingrediënten:
bleekselderij, gesmoorde kropsla, in bouillon gegaarde aardappelen, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurier, peperkorrels, prei, rundersukade, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gesmoorde en gevulde runderrolletjes à la Flamande

Ingrediënten:
arrowroot, azijn, bacon, bloem, boter, bruine suiker, fond, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, maïzena, olie, peper, peterselie, pils, reuzel, runderbouillon, spek, tijm, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:

Griekse gehaktballetjes

Ingrediënten:
bloem, eidooier, gedroogde munt, gedroogde oregano, knoflook, olie, paneermeel, paprikapoeder, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree en ui

Keuken:
Grieks
Soort:
rundvlees