rundvlees

Zoek naar rundvlees in uw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Amerikaanse prune Tzimmes - Amerikaanse tzimmes met prumedanten

Ingrediënten:
all spice, kaneel, kippenvet, nootmuskaat, olie, peper, pruimedanten, ribstuk, runderborst, runderrollade, suiker, ui, zoete aardappel en zout

Keuken:
Amerikaans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Steak tartare

Ingrediënten:
kappertjes, peper, peterselie, sauce tartare en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf à la mode en gelée - Koud gesmoord rundvlees in aspic

Ingrediënten:
bruine fond, cognac, consommé uit blik, gelatine, ui, gesmoorde wortel, gesmoord rundvlees, peper, peterselie, port, slabladen, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Boeuf stroganoff - bef stroganoff

Ingrediënten:
champignons, mosterd, runderfilet, suiker, uien, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:

Met het mes gesneden rundertartaar 'Vosgienne du Promont"

Ingrediënten:
augurk, azijn, bieslook, dikke lende, eidooier, kapperappeltjes, kappertjes, ketchup, kwarteleitjes, mayonaise, peper, sjalotten, tabasco, tomaten, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Entrecôte minute

Ingrediënten:
entrecotes, grof zeezout, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, sjalot en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gebraden rundvlees met ansjovis en tomaat - arrosto alle acciughe e pomodoro

Ingrediënten:
ansjovis op zout, boter, droge witte wijn, italiaanse saucijsen, olijfolie, peper, platte bil van rundvlees, rundermuis, rundvlees, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Sauté de boeuf à la Provençale - Gebakken runderhaas met tomatensaus, kruiden en olijven

Ingrediënten:
boter, dikke tomatensaus, droge witte wijn, groene kruiden, olie, peper, runderhaas, tomaten uit blik, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf à la Catalane - Runderstoofpot met rijst, uien en tomaten

Ingrediënten:
bacon, droge witte wijn, fond, knoflook, laurier, mager rundvlees, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, runderbouillon, saffraan, tijm, tomaat, ui en zout

Keuken:
Frans / Catalaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Daube de boeuf, estoufade de boeuf, terrine de boeuf - Rundvlees met wijn en groenten uit de kasserol

Ingrediënten:
champignons, cognac, droge rode wijn, droge witte wijn, eau de vie, fond, knoflook, laurier, magere bacon, mager rundvlees, mager spek, olijfolie, peper, runderbouillon, salie, tijm, tomaten, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Paupiettes de boeuf à l'ail de madame Cassiot - Rundvleesrolletjes, gevuld met ijst- en knoflookvulling met kruiden

Ingrediënten:
bacon, dijonmosterd, droge witte wijn, fond, knoflook, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, reuzel, rijst, runderbouillon, runderbovenbil, runderkogel, spek, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Chateaubriand en papillote

Ingrediënten:
boter, chateaubriand, glace de viande, merg en selderij

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Langzaam gegaard rundvlees met roze peperkorrels

Ingrediënten:
chipotlepeper in abodosaus, fijne rib, gegrilde mais, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, komkommer, koriander, laurier, limoen, radijs, rode ui, rode wijnazijn, roze peperkorrels en vioolblaadjes

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Ossenworst met wit sesamzaad, kwartelei en kimchi

Ingrediënten:
bieslook, kimchi, knoflookkiemen, kwarteleieren, ossenworst, sesamolie, sojasaus, wit sesamzaad, zout, zwarte peper en zwarte sesamcrackers

Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Biefstuk tartaar

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bieslook, cayennepeper, citroen, cornichons, crème fraîche, dragonazijn, ei, eidooier, kappertjes, kervel, mosterd, ossenhaas, paprikapoeder, peterselie, sjalot, tabasco, tomatenketchup, worcestershiresaus en zonnebloemolie

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Gehaktballetjes

Ingrediënten:
broodkruim, extra vergine olijfolie, gedroogde peterselie, knoflookpoeder, parmezaanse kaas, runderbavette, rundergehakt en zwarte peper

Soort:
rundvlees
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Tournedos à la sauce de foie gras - Tournedos met ganzenleversaus

Ingrediënten:
boter, ganzenelever, peper, room, tournedos, truffel, truffelolie, witte wijn en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Metzger Special

Diner / hoofdgerecht uit Metzger Special:

Côte de Boeuf

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - Metzger Special

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Metzger Special:

Boeuf Tatare - Steak tartaar

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Indiase knoflookballetjes

Ingrediënten:
chilipoeder, gember, kaneelstokje, kardemompeulen, kerrieblaadjes, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kurkumapoeder, plantaardige olie, rundergehakt, scherp paprikapoeder, tomatenblokjes uit blik, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Entrecôte Bordelaise

Ingrediënten:
boter, bouillon, entrecotes, kalfsjus, kristalsuiker, laurier, merg, peper, rode bordeauxwijn, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hamburger

Ingrediënten:
boter, peper, peterselie en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gestoofde runderlappen

Ingrediënten:
doorregen runderlappen, laurier, margarine, rode wijn, tomaten en ui

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Königsberger klopse

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisfilet, bloem, bouillon, citroenrasp, ei, kappertjessaus, mosterd, peterselie, rundergehakt, ui, vers broodkruim en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees