rundvlees

Zoek naar rundvlees in uw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Rundvleesstoofpot met gekarameliseerde ui en aardappelpuree

Ingrediënten:
bloem, boter, donker bier, kruimige aardappelen, melk, runderbouillonblokje, runderlappen, spekreepjes, tijm en ui

Keuken:
Nederlands
Soort:
rundvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Geschmorte Rinderbacke auf Steinpilzpolenta und Trüffelsauce / Gesmoorde runderwang op polente met eekhoorntjesbrood en truffelsaus

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, fleur de sel, groente, laurier, polenta, rozemarijn, runderbouillon, runderwang, tijm en truffelsaus

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Hochrippe vom Weiderind mit Kompott von Tomaten, Oliven und Senfsaat / Fijne rib van weiderund met tomatencompotte, olijven en mosterdzaad

Ingrediënten:
barolo, boter, bruine runderjus, fleur de sel, garnituur bij fijne rib, laurier, plantaardige olie, runderribstuk, sjalotten, tijm, tomatencompotte en zwarte peper

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Zwischenrippenstück, geräuchert, mit seltenen Pfeffersorten und getrüffeltes Rinderjus / Tussenribstuk, gerookt met zeldzame pepersoorten en getruffelde runderjus (Dollase)

Ingrediënten:
getruffelde runderjus, pepermengsel, runderribstuk en smoorgroente

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Steak met bonen-tomatengroente

Ingrediënten:
bonenkruid, chilipoeder, groene bonen, knoflook, olijfolie, peper, rode kerstomaten, rode ui, runderbiefstuk en zeezout

Keuken:
Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Les tous nus/Quenelles de boeuf provançales - Provençaalse worstjes van restjes gesmoord rundvlees en groenten

Ingrediënten:
bloem, bonenkruid, cayennepeper, chinese kool, cognac, ei, épice fines, foelie, gesmoord rundvlees, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, snijbiet, tomatensaus, ui, water, wilde spinazie, worstjes, worstvlees en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Sauté de boeuf à la Provençale - Gebakken runderhaas met tomatensaus, kruiden en olijven

Ingrediënten:
boter, dikke tomatensaus, droge witte wijn, groene kruiden, olie, peper, runderhaas, tomaten uit blik, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Rundertartaar, verkoolde ui en verkoolde mierikswortel

Ingrediënten:
rundertartaar, verkoolde mierikswortel en verkoolde ui

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Tournedos à la sauce de foie gras - Tournedos met ganzenleversaus

Ingrediënten:
boter, ganzenelever, peper, room, tournedos, truffel, truffelolie, witte wijn en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / voorgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Carpaccio vom Rind mit Salat und Wintertrüffel / Rundercarpaccio met salade en wintertruffel

Ingrediënten:
bieslook, dragon, dragonmosterd, eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kastanjechampignons, kervel, limoenolijfolie, lollo bianco, lollo rosso, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, radijsjes, runderfilet, walnootolie, witte balsamicoazijn, zout, zwarte peper en zwarte wintertruffel

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Hüftbraten vom Atterochsen mit Sandmöhren und Pekannüssen bei Niedrigtemperatur gebraten / Staartstuk van atterossen met zomerwortel en pekannoten (Dollase)

Ingrediënten:
druivenpitolie, knolselderij, laurier, pimentkorrels, prei, rode wijn, rozemarijn, runderstaartstuk, sjalotten, vleesafsnijsel, witte peperkorrels en zomerwortel

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Rundvlees, eekhoorntjesbrood en zwart sesamzaad

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, ossenhaas en zwart sesamzaad

Keuken:
Zwitsers / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / hoofdgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Rosa gebratene Scheiben vom Charolais-Ochsen mit Olivenjus, Perlzwiebeln und confierten Kartoffelen / Rosé gebakken plakken Charolais-stier ,et olijvenjus, parelui en aardappelconfit

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Asado Argentino

Ingrediënten:
chimichurrisaus en rundvlees

Keuken:
Spaans / Argentijns / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Biefstuk strips met shiitake gesmoord in sojasaus en gegrilde groene asperges

Ingrediënten:
groene asperge, shii-takes, sojasaus en steak

Keuken:
Chinees / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:

Rinderfilet mit Teriyakii-Sauce, Shiitakepilzen und Frühlingszwiebeln / Runderfilet met Teriyakisaus, Shi-take en lente-ui

Ingrediënten:
lente-ui, peper, plantaardige olie, runderfilet, shii-takes, tempura van zoete aardappel, teriyakisaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / lunch / voorgerecht uit Turkse kookkunst:

Adana kebabi - Adana kebab

Ingrediënten:
paprikapoeder, peper, rundergehakt, tabasco, ui en zout

Keuken:
Turks
Soort:
rundvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Şiş köfte - Rundergehakt op stokjes

Ingrediënten:
eidooier, gemalen komijn, kaneelpoeder, knoflook, rundergehakt, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
rundvlees
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:

Tournedos Rossini

Ingrediënten:
foie gras, runderfilet en truffel

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Entrecote met mierikswortelprut en waterkers op brood

Ingrediënten:
boter, entrecote, harde broodjes, mierikswortel en waterkers

Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Boeuf de Charolles-ribstuk met zwarte truffel

Ingrediënten:
boter, cantharellen, citroensap, druivenpitolie, fleur de sel, kippenbouillon, knoflook, laurier, mergpijp, olijfolie, peper, runderribstuk, schorseneren, sjalot, tijm, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Marokkaanse gehaktballetjes met pittige tomatensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, ei, komijnpoeder, koriander, paprikapoeder, pittige tomatensaus, rundergehakt, ui, witte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Carpaccio van vlees

Ingrediënten:
citroensap, gerookte ossenhaas, gorgonzola, olijfolie, peper, peterselie, roquefort, sjalotje en zout

Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Sauté de boeuf à la Bourguignonne

Ingrediënten:
bacon, beurre manié, boter, champignons, fond, gesmoorde uitjes, knoflook, mager spek, olie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, runderhaas, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees