rundvlees

Zoek naar rundvlees in uw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Creative chef:

Soul Burger

Ingrediënten:
appelazijn, cajunkruiden, cheddar, hamburgerbroodje, knoflook, maple syrup, pistachenoten, selderijstengel, sla, sukadevlees, tomaat, tomatenpasta, ui, worcestersaus, wortel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Zuurvlees

Ingrediënten:
amandelen, azijn, ei, eidooier, kaneel, knoflook, komijn, korianderzaad, lavendel, olie, peper, rundvlees, saffraan, schapenvlees en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Filet de boeuf à la bourgeoise - Runderhaas met uien, champignons en olijven

Ingrediënten:
boter, bouillon, champignons, droge port, droge witte vermouth, fond, kleine witte uitjes, laurier, lente-ui, maïzena, olijfolie, ontpitte groene olijven, peper, runderbouillon, runderhaas, sjalot, tijm, tomaat, ui, varkensspek, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Lunch uit Dit is geen kookboek:

Roadkill burger

Ingrediënten:
beschuit, cayennepeper, ei, gerookte spekblokjes, hamburgerbroodje, kalfsvlees, rode ui, runderbouillon en rundvlees

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Dit is geen kookboek:

T-bones, leugens en mannenverdriet

Ingrediënten:
aardappel, flageoletbonen, pompoen, rucola, t-bonesteak, uien en zuurdesembrood

Soort:
rundvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Gegrilde biefstuk met dressing met pepertjes

Ingrediënten:
biefstuk, dressing met pepertjes, dressing met pepertjes en groene kruiden en dressing met pepertjes en groenten in het zuur

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rundvlees stroganoff - bue alla stroganoff

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, olijfolie, peper, pittige mosterd, runderhaas, runderlende, slagroom, suiker, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Steak à l'américaine

Ingrediënten:
eidooier, kappertjes, mayonaise, peper, peterselie, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Gebakken steak

Ingrediënten:
biefstuk, boter, peper en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Rumpsteak au poivre

Ingrediënten:
biefstuk, cognac, kalfsjus, room, verse groene pepers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Bavette met rode ui

Ingrediënten:
arachideolie, bavettepasta, boter, fleur de sel, geklaarde boter, peper, bladpeterselie, rode ui, rode wijn en zonnebloemolie

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Boeuf miroton

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, droge witte wijn, gaar soepvlees, margarine, peper, peterselie, sherry, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Porterhouse steak

Ingrediënten:
biefstuk, boter, olie, peper en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

'Kalfsborst' met zeewier

Ingrediënten:
crème fraîche, druivenpitolie, dulse, dulseolie, hooi en kalfshals

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Messti-maaltijd, gemarineerde rosbief op Elzasser wijze voor het dorpsfeest

Ingrediënten:
marinade, peper, peterselie, runderachtermuis en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Bifteck haché à la Lyonnaise - Biefstuk tartaar met ui en kruiden

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, ei, fond, mager rundvlees, merg, niervet, olie, peper, runderbouillon, spek, tijm, ui, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gesmoorde en gevulde runderrolletjes à la Flamande

Ingrediënten:
arrowroot, azijn, bacon, bloem, boter, bruine suiker, fond, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, maïzena, olie, peper, peterselie, pils, reuzel, runderbouillon, spek, tijm, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Daube de boeuf à la Provençale - Rundvlees met knoflook en ansjovis uit de kasserol

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, champignons, cognac, droge rode wijn, droge witte wijn, eau de vie, fond, kappertjes, knoflook, laurier, magere bacon, mager rundvlees, mager spek, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, salie, tijm, tomaten, ui, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Gevuld rundvlees

Ingrediënten:
appel, augurk, braadvet, citroenrasp, lendelappen, mosterd, paneermeel, peper, room, rozijnen, ui en zout

Keuken:
Nederlands / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf à la Bourguignon - Runderstoofpot met rode wijn, spek, ui en champignons

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, bruine fond, champignons, dikke lende, geglaceerde witte uitjes, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rosbief, runderbouillon, runderbovenbil, runderkogel, runderspierstuk, spek, spekzwoerd, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in andere sauzen

Ingrediënten:
bloem, boter, champignonsaus, coulis de tomate, ei, mager rundvlees, merg, niervet, olie, peper, rodewijnsaus, sauce brune à lestragon, sauce brune au cari, sauce brune aux fines herbes, sauce madère, sauce poivrade, sauce robert, sauce tomate, spek, ui, wittewijnsaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:

Griekse gehaktballetjes

Ingrediënten:
bloem, eidooier, gedroogde munt, gedroogde oregano, knoflook, olie, paneermeel, paprikapoeder, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree en ui

Keuken:
Grieks
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:

Aubergine-rosbiefrolletjes

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, limoensap, munt, olie, rosbief, suiker en thaise vissaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees