rundvlees

Zoek naar rundvlees in uw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken rundvlees met ingemaakt mosterdgroen

Ingrediënten:
aardappelmeel, gember, ingemaakt mosterdgroen, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor gebakken rundvlees, medium dry sherry, runderlende, runderriblappen, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Ossenstaart alla vaccinara

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vergine olijfolie, hamvet, knoflook, olijfolie, ossenstaart, peterselie, pruimtomaten in blik, reuzel, ui, varkenskluif, varkenspoot, varkenswangspek, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Carpaccio van ossenhaas

Ingrediënten:
ansjovis, citroen, cornichons, franse mosterd, kappertjes, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, peper, rode wijnazijn, sjalot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken entrecôte met knolselderijreepjes

Ingrediënten:
entrecote, knolselderij, lente-ui, plantaardige olie, rode paprika, runderbouillon, sherryazijn, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper, worcestershiresaus en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Ekmek arasi biftek - Biefstuk met turse pitabroodjes

Ingrediënten:
biefstuk, cayennepeper, knoflookpoeder, komijn, laurierpoeder, oreganobloesem, paprikapoeder, rozemarijn, tijm, volkoren pitabroodjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Falscher Hase mit Estragondressing und gemischten Salat - Gehaktbrood met dragondressing en gemengde salade

Ingrediënten:
bloem, crème fraîche, dragondressing, ei, gedroogde paddenstoelen, geklaarde boter, sla, ketchup, knoflook, melk, middelscherpe mosterd, oud brood, paneermeel, peterselie, rundergehakt, suikercouleur, ui, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gevulde rosbief - nadziewany rostbef

Ingrediënten:
boter, ei, meel, paprikapoeder edelsusz, runderlende, ui, verse peterselie, verse tijm, vleesbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Pools
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Entrecote van de grill met persillade

Ingrediënten:
arachideolie, boter, citroenrasp, entrecotes, knoflook, krulpeterselie, peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Steak tartaar op hooi

Ingrediënten:
bloemkool, eidooier, fleur de sel, hooi, kappertjes, ketchup, kleine augurken, knoflookolie, mager rundergehakt, mayonaise, seppe nobels, sjalot, sojasaus, tabasco, tuinkers, worcestershiresaus en zuurdesembrood

Soort:
rundvlees
Een recept uit Guerard - Orginele recepten van michel guerard

Diner / hoofdgerecht uit Orginele recepten van michel guerard:

Rundvlees met Bordeauxwijn

Ingrediënten:
boter, contrefilet, kalfsfond, merg, rode bordeauxwijn en sjalot

Soort:
rundvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Steak tartaar met gembermayonaise en kropsla

Ingrediënten:
gembermayonaise, koriander, limoensap, limoenzest, nori, onglet, rode chilipeper, rode ui, runderbavette, sesamolie, sesamzaad, slaharten en sojasaus

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Steak naar Lissabons café recept - Bife à café

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, citroensap, entrecote, grof zeezout, melk, mosterd en zwarte peper

Keuken:
Europees / Portugees
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Rundvlees volgens Esterhazy - Rostbraten Esterházy

Ingrediënten:
citroensap, meel, paprikapoeder edelsusz, rosbief, soepgroenten, ui, vleesbouillon, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Vlaamse karbonade

Ingrediënten:
bier, brood, dunne lende, laurier, meel, mosterd, olie, rundernek, runderschouder, suikerklontjes, tijm, ui en water

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Entrecôte marchand du vin

Ingrediënten:
azijn, boter, bouillon, entrecote, peper, prei, rode wijn, room, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Entrecôte à la Bercy

Ingrediënten:
boter, citroensap, entrecote, merg, peper, peterselie, prei, sjalot, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Biefstuk au poivre

Ingrediënten:
biefstuk, boter, cognac, mosterd, peperkorrels en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Coda alla vaccinara -Ossenstaart

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, knoflook, laurier, ossenstaart, peterselie, rode wijn, tomaten, ui en winterwortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Longhaas met ansjovispasta en gekonfijte tomaatjes

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, boter, citroensap, fleur de sel, grof gemalen peper, kerstomaat, knoflook, longhaas en olijfolie

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Runderschnitzel

Ingrediënten:
boter, ei, paneermeel, plantaardige olie en rundvlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Boeuf Wellington

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, champignons, eidooier, farce fine, kruidenflensje, madeirasaus, olijfolie, ossenhaas, pasteideeg, peper, sjalot en zout

Keuken:
Brits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roergebakken broccoli met rundvlees

Ingrediënten:
broccoli, gember, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor broccoli met rundvlees, medium dry sherry, riblappen, runderlende, saus bij broccoli met rundvlees, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Biefstuk tataki met sesamkorstje

Ingrediënten:
biefstuk, bosui, gember, sojabonen, japanse sojasaus, komkommer, limoen, mirin, radijs, rijstazijn, sesamolie, winterpeen en wit sesamzaad

Keuken:
Japans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Runderlapjes alla cacciatora

Ingrediënten:
bloem, eekhoorntjesbrood, extra vergine olijfolie, pruimtomaten in blik, rode wijn, runderlende, runderschouder, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees