rundvlees

Zoek naar rundvlees in uw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gehaktmedaillons - svizzere

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, mager rundergehakt, melk, olijfolie, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rundergebraad gemarineerd in bier

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bier, bleekselderij, bloem, citroen, knoflook, laurier, olie, peper, peperkorrels, rundergebraad, sinaasappel, tijm, ui, vetstof, wortel en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

In Leffebier gebraiseerde rundersukade met peer-walnootsalade

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine runderbouillon, ciderazijn, gemengde bladsla, handperen, laurier, leffe tripel, olie, olijfolie, rundersukade, uien, walnoten en walnotenolie

Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Ravette met saus van hardgekookt ei en chorizo

Ingrediënten:
bavette (vlees), bieslook, boter, chorizo, ei, kropsla, longhaas, olie, olijfolie, runderfond, volle rode wijn en wittewijnazijn

Soort:
rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gebakken gekookt rundvlees - boeuf à la provençale

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, persillade, pot-au-feu vlees, tomaat, verse basilicum, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Ossenstaart alla vaccinara

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vergine olijfolie, hamvet, knoflook, olijfolie, ossenstaart, peterselie, pruimtomaten in blik, reuzel, ui, varkenskluif, varkenspoot, varkenswangspek, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Carpaccio van ossenhaas

Ingrediënten:
ansjovis, citroen, cornichons, franse mosterd, kappertjes, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, peper, rode wijnazijn, sjalot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Stoofkarbonaden (4de manier)

Ingrediënten:
azijn, kruidnagels, laurier, paardenstoofvlees, peper, peperkoek, pruimen, runderstoofvlees, suiker, uien, vetstof, water en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Rundvlees in oestersaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, asperges, gember, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor rundvlees, medium dry sherry, oestersaus, rosbief, runderlende, sesamolie, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Coda alla vaccinara -Ossenstaart

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, knoflook, laurier, ossenstaart, peterselie, rode wijn, tomaten, ui en winterwortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:

Anticucho de asado de tira - Anticucho met runderspareribs

Ingrediënten:
ají pancapasta, bleekselderij, fijn zeezout, gele ui, gember, huancaínasaus, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, rode wijn, rode wijnazijn, runderspareribs, tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Peruaans / Indiaas
Soort:
rundvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Filetto al negroamaro - Runderfilet in rodewijnsaus

Ingrediënten:
bloem, entrecote, negroamaro, ossenhaas, ribeye en runderbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:

Sudado de res - Rundersudado

Ingrediënten:
bataat, blauwe aardappel, bouquet garni, fijn zeezout, gele ají-pasta, groentebouillon, olijfolie, runderfilet, tomaat, tomatenpuree, uien-knoflookpasta en zwarte peper

Keuken:
Peruaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Bresaola en grapefruit

Ingrediënten:
bresaola en grapefruit

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Ekmek arasi biftek - Biefstuk met turse pitabroodjes

Ingrediënten:
biefstuk, cayennepeper, knoflookpoeder, komijn, laurierpoeder, oreganobloesem, paprikapoeder, rozemarijn, tijm, volkoren pitabroodjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken rundvlees met ingemaakt mosterdgroen

Ingrediënten:
aardappelmeel, gember, ingemaakt mosterdgroen, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor gebakken rundvlees, medium dry sherry, runderlende, runderriblappen, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Biefstuk met rode grapefruit

Ingrediënten:
biefstuk, boter, peper, rode grapefruit, slagroom en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Steaks met olijven

Ingrediënten:
peper, plantaardige olie, ribstuk, spaanse olijven gevuld met paprika, tarwebloem, tomaten, ui, vleesbouillon, zout en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Falscher Hase mit Estragondressing und gemischten Salat - Gehaktbrood met dragondressing en gemengde salade

Ingrediënten:
bloem, crème fraîche, dragondressing, ei, gedroogde paddenstoelen, geklaarde boter, sla, ketchup, knoflook, melk, middelscherpe mosterd, oud brood, paneermeel, peterselie, rundergehakt, suikercouleur, ui, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Rundvlees à la Lindström - biff lindström

Ingrediënten:
kappertjes, melk, oud brood, rode bieten, rundergehakt, ui, zout, zure augurken en zwarte peper

Keuken:
Europees / Zweeds
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gevulde rosbief - nadziewany rostbef

Ingrediënten:
boter, ei, meel, paprikapoeder edelsusz, runderlende, ui, verse peterselie, verse tijm, vleesbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Pools
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Rundvlees volgens Esterhazy - Rostbraten Esterházy

Ingrediënten:
citroensap, meel, paprikapoeder edelsusz, rosbief, soepgroenten, ui, vleesbouillon, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - Kartoffel special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle

Diner / hoofdgerecht uit Kartoffel special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle:

Tafelspitz mit Bouillon-Kartoffeln - Tafelspitz met aardappelen in bouillon

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Libanese gehaktballetjes met pijnboompitten

Ingrediënten:
arachideolie, ei, kaneel, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, pijnboompitten, pimentpoeder, pitabrood, rundergehakt, saus bij libanese gehaktballetjes, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
rundvlees