hapjes

Zoek naar hapjes in uw eigen kookboeken

Hapjes koken? De lekkerste recepten:

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noma: a work in progress:

Een bord bloemen met wat vinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, boekweitbloemen, duindoornsap, honing, komkommerbloemen, koolbloemen, pompoenzaad, pompoenzaadolie, raapzaadbloemen, raapzaadolie, rucolabloemen, vlierbloesem, witte erwtenbloemen, wortelbloemen en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
hartige hapjes / zoete hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-02:

Chocoladebollen met sesamzaad

Ingrediënten:
chocolade en sesamzaad

Soort:
zoete hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-02:

Koffi eschuimpjes met mokkacrème

Soort:
zoete hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-02:

Mokka-notenblokjes

Ingrediënten:
noten

Soort:
zoete hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-02:

S’mores

Soort:
zoete hapjes
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Snack of tussendoortje uit Heston Blumenthal thuis:

Maïsbroodmuffins

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, ei, jalapeñopeper, karnemelk, maïsmeel en volle melk

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:

empanadas met aardappel en chorizo

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappelen, boter, chorizo, eigeel, komijn, margarine, melk, olijfolie, peper, gerookt paprikapoeder, rode paprika, ui, water en zout

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Snack of tussendoortje uit Arabia:

Sfouf met cacao en nootmuskaat

Ingrediënten:
amandel, bloem, cacaopoeder, kaneel, nootmuskaat, poedersuiker, sesamzaad, smen, venkelzaad en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
zoete hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Wrap 'n roll:

Dimsum met eend

Ingrediënten:
chilibonensaus, chinese zwarte azijn, eendenborst, galangawortel, gemberwortel, hoisinsaus, laos, lente ui, limoen, sherryazijn, sojasaus, suiker, vijfkruidenpoeder en wontonvel

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet uit Wrap 'n roll:

Krokante Aziatische kiptaartjes

Ingrediënten:
boter, kiemgroente, kipfilet, knoflook, lente ui, olie, pinda, pindakaas, rijstazijn, sojasaus, vloeibare honing, wontonvel en wortel

Keuken:
Aziatisch
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / lunch / voorgerecht uit Wrap 'n roll:

Dimsum met shiitakes en tofoe

Ingrediënten:
bieslook, gemberwortel, knoflook, shiitake, slablaadjes, sojasaus, tofu en wontonvel

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noma: a work in progress:

Takken

Ingrediënten:
00-bloem, crème fraîche, druivenpitolie, jeneverbesnaalden, moutmeel, pils, sparrennaalden en zout

Keuken:
Deens / Noord-Afrikaans
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Lunch uit Wrap 'n roll:

Taco's met nori, tofoe en diverse vullingen

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurolie, limoen, norivel, paneermeel, rode paprika, sichuanpeper, taco en tofu

Keuken:
Mexicaans
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet uit Wrap 'n roll:

Met thee gerookte kip in radicchioblad

Ingrediënten:
boter, kipfilet, lente ui, peperkorrel, pinda, radicchio, rijst, rode spaanse peper, shaoxing azijn, sherryazijn, sichuanpeper, sojasaus, suiker, sushigember en zwarte thee

Keuken:
Aziatisch
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Zalm-spinazierolletjes

Ingrediënten:
boter, citroen, diepvriesspinazie, ei, gravad lachs, knoflook, limoen, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ui, roomkaas en zongedroogde tomaat

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Californische summer rolls

Ingrediënten:
avocado, padrónpeper, prei, rijstvel en zalmfilet

Keuken:
Aziatisch
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Vietnamese summer rolls

Ingrediënten:
avocado, citroen, komkommer, koriander, kropsla, olie, rijstnoedels, rijstvel, scampi en wortel

Keuken:
Aziatisch / Vietnamees
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Octopussy challangers

Ingrediënten:
citroen, knoflookolijfolie en mini-octopus

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ontbijt / lunch uit Fresh en light:

Omelet van asperges, tomaten en feta

Ingrediënten:
eiwit, feta, groene asperge, plantaardige olie, tomaat en verse muntblaadjes

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met tonijncrème

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, bruine voedingskleurstof, tonijnmousse en zilverpoeder

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met gekruide foie gras

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, cacao, ganache van foie gras, kruidkoek, rode voedingskleurstof en speculaaskruiden

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met gekonfijte tomaat

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, blauwe voedingskleurstof, gele voedingskleurstof en sabayon

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met gekonfijte foie gras en een gelei van witte port

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, foie grasvulling, gele voedingskleurstof, groene voedingskleurstof, rode voedingskleurstof en zilveren suikerparels

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bij de koffie uit Culinaria Italia:

Pralinegebak - croccante

Ingrediënten:
amandelen, chocolaatjes, gekonfijte vruchten en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoete hapjes