hapjes

Zoek naar hapjes in uw eigen kookboeken

Hapjes koken? De lekkerste recepten:

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noma: a work in progress:

Een bord bloemen met wat vinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, boekweitbloemen, duindoornsap, honing, komkommerbloemen, koolbloemen, pompoenzaad, pompoenzaadolie, raapzaadbloemen, raapzaadolie, rucolabloemen, vlierbloesem, witte erwtenbloemen, wortelbloemen en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
hartige hapjes / zoete hapjes
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Snack of tussendoortje uit De vrolijke keuken:

Boter op zee

Ingrediënten:
aardbei, amandel, avocado, groente, honing, mayonaise, olijfolie, peper, pindakaas en zout

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met chorizo, tomaat en aardappel

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons en chorizovulling

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Een hartig hapje duindoorns met rozen

Ingrediënten:
appelbalsamico, duindoornsap, pectine, poedersuiker, rozenbottelblaadjes, wortelsap en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bij de koffie uit Culinaria Italia:

Gevulde gedroogde vijgen - fichi secchi ripieni

Ingrediënten:
amandel, citroenrasp, gedroogde vijgen, hazelnoot en honing

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoete hapjes
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Pudding met kokoslaagje - ta-go

Ingrediënten:
jasmijnwater, kokosroom, pudding, rijstebloem, suiker en zout

Keuken:
Thais
Soort:
zoete hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Lunch / buffet uit Wrap 'n roll:

Chinese pannenkoekjes met eend

Ingrediënten:
eendenborst, hoisinsaus, komkommer, lente ui, olie, pekingeend pannenkoekjes, sojasaus en vijfkruidenpoeder

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Empanada's met maïs-aspergevulling

Ingrediënten:
aardappel, citroen, crème fraîche, frituurolie, groene asperge, maïskorrels, maïsmeel, olijfolie, oregano, ui en witte asperge

Keuken:
Mexicaans / Zuid Amerikaans
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / buffet / nagerecht uit Wrap 'n roll:

Zoete balletjes

Ingrediënten:
advocaat, bloem, chocoladepasta, ei, kokos, nougatine, pistache, poedersuiker, praliné en slagroom

Soort:
zoete hapjes
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Recept uit Down to earth:

Gezonde snack van koolrabi met rund

Ingrediënten:
augurk, citroen, cress, dragon, fleur de sel, gepekeld rund, granny smith appel, grove mosterd, koolrabi, mayonaise, olijfolie en wittewijnazijn

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De vrolijke keuken:

Pindakaas voor beginners

Ingrediënten:
bacon, maïsolie, zonnebloemolie en zoute pinda’s

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-11:

Brood met tomaat (pan con tomate) ham en olijven

Ingrediënten:
brood, ham, olijven en tomaat

Soort:
hartige hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-03:

Aardappelpoffertje met Noilly Prat-schuim

Ingrediënten:
aardappel en noilly prat

Soort:
hartige hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-13:

Avocado-bieslook-citroendip

Ingrediënten:
avocado, bieslook en citroen

Soort:
hartige hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-01:

Citroen polentakoekjes

Ingrediënten:
citroen en polenta

Soort:
hartige hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2006-12:

Prosciutto en rucola op een vork

Ingrediënten:
prosciutto en rucola

Soort:
hartige hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-11:

Raita met naan

Ingrediënten:
naan en raita

Soort:
hartige hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-06:

Hartige koekjes, cantuccini

Ingrediënten:
cantuccini en koekjes

Soort:
hartige hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2006-12:

Kipspiesen

Soort:
hartige hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-05:

Kroketjes

Soort:
hartige hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2006-12:

Lamskoteletjes met peterseliesaus

Ingrediënten:
lamskoteletjes en peterselie

Soort:
hartige hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-11:

Langoustine geparfumeerd met kardemom en limoen

Ingrediënten:
kardemom, langoustine en limoen

Soort:
hartige hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-06:

Rauwe-hamrolletjes met spinazie en pijnboompitten

Ingrediënten:
pijnboompitten en spinazie

Soort:
hartige hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2006-12:

Maïskoekjes, Thaise

Ingrediënten:
maïs

Soort:
hartige hapjes