Tortelloni met kreeftvulling en prosecco-tomatensaus

U vindt dit recept op pagina 62 in delicious. magazine - 2014-07 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
vegetarisch / wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kreeftschelpen

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Kreeft

Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Vispastei - luxe vis, romige proseccosaus & red leicesterpuree

Serveersuggestie Vispastei - luxe vis, romige proseccosaus & red leicesterpuree

Shellfish jus

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!