Kwartelboutjes, in ganzenvet gekonfijt

U vindt dit recept op pagina 99 in delicious. magazine - 2009-13 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
hapjes

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Asperges in een croûte van gedroogde Geuldalham met gebradenkwartel en een romigesaus van morieljes

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Geflambeerde kwartels met zuurkool

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Kwartelconfit

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Kwartel met witloof

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!