Geitenbokje, gestoofd, met verse tuinbonen & doperwten en pancetta

U vindt dit recept op pagina 74 in delicious. magazine - 2010-06 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Geit en artisjokken met ei en citroen - capretto e carciofi all'uovo e limone

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Lam in gelei - jellied lamb

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Lamsstoofpotje met madeira men rozemarijndumplings

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Lamsstoofpotje met dumplings

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!