Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Gestoomd varkensvlees met chinese rijstwijn
- Ingrediënten:
- bosui, buikspek, gember, knoflook, lichte sojasaus, rijstwijn, suiker en water
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine suiker, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, groene paprika, groentebouillon, honing, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, mirin, neutrale olie, olie, rijstazijn, sake, sesamolie, sojaolie, suiker, tofu, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Smaak van china:
Recept van Food en So Much More:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst: