9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ananasardenner hamartisjokaugurkavocadoazijnbaconbalsamicoazijnbieslookbladpeterseliecayennepepercognaccrème fraîchedilledragonknoflookkristalsuikermosterdoliepeperroomsuikerwitte wijnzoutzuurkool
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:

Cocktail met geroosterde garnalen

Ingrediënten:
avocado, bieslook, citroensap, garnaal, ijsbergsla, mango, mayonaise, olijfolie, slagroom, tomatenketchup en worcestersaus

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Excellente vleesschotel

Ingrediënten:
ananas, ardenner ham, cayennepeper, citroensap, cognac, druiven, kasseler rib, knoflook, mayonaise, olie, paprikaworst, rookvlees, slagroom, suiker, witte peper, zout en zuurkool

Keuken:
Duits
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Vlechtwerkvlaai met pruimen en frambozen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, citroensap, deeg, dille, groenten, kaneel, komkommer, kristalsuiker, marinades, mayonaise, melk, mosterd, olie, pappardelle, ricotta, slagroom, taart, vis, vlees, wijn, zalm, zure room en zwarte peper

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Salade "Colmar"

Ingrediënten:
ananas, citroensap, dille, kasseler rib, mayonaise, olie, room, rozemarijnpoeder, suiker, wijnazijn, witte wijn, zachtzure appel en zuurkool

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Haring in remouladesaus

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, ei, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, room, selderijzout, suiker, ui en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Feestelijke hapjes & drankjes

Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:

Gevarieerde Lepelhapjes

Ingrediënten:
bacon, citroensap, dadels, erwten, gerookte makreel, granaatappelpitten, granaatappelsap, halloumi, kwarteleitjes, lente ui, mayonaise, olijfolie, peer, peper, radijzen, rijstwijn, room, roquefort, sesamolie, sesamzaadjes, sojasaus, tuinkers, verse kaas, visfilet, walnoten, yoghurt en zout

Soort:
feestdagen