6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladerdeegbloemboterbroodeigerookte hamgroentekaasknoflookkruidnagelmajoraanmelkmuskaatrozijnenolijfoliepaneermeelpeperpijnboompittenplantaardige oliericottarucolaslagroomspinazietarwebloemuizout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Spinazietaart - erbazzone reggiano

Ingrediënten:
boter, ei, gerookte ham, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, snijbiet, spinazie, tarwebloem, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Paastaart - torta pasqualina

Ingrediënten:
bloem, eieren, extra vergine olijfolie, kaas, kruidnagel, majoraan, paneermeel, peper, rucola, snijbiet, spinazie, ui, verse geitenkaas, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Paastaart - torta pasqualina

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, ricotta, slagroom, snijbiet, majoraan en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / feestdagen